Pentru defectiunile la cutiile automate de viteze apeleaza la un service auto specializat

Nu foarte multi soferi cunosc faptul ca exista diferente majore in ceea ce priveste reparatiile sau reconditionarea unei cutii de viteze manuale comparativ cu o cutie automata de viteze. De multe ori soferii care au condus un autoturism pe cutie manuala de viteze considera ca in cazul unor eventuale defectiuni la cutia automata, acestea vor putea fi rezolvate la fel ca si in cazul cutiei manuale de viteze.

Insa trebuie subliniat faptul ca toate cutiile automate de viteze sunt mult mai complexe ca principiu de functionare spre deosebire de cutiile manuale de viteze. Aceasta complexitate le face mult mai fiabile, insa solicita expertiza unor mecanici specializati in reparatii cutii viteze automate pentru orice problema si pentru orice defectiune.

Riscurile de a nu apela la mecanici specializati in cutii automate de viteze sunt foarte mari, existand posibilitatea ca in urma interventiei unor persoane fara pregatire si experienta sa apara daune majore sau chiar avarii totale la cutia de viteze automata. Prin urmare fiecare sofer care conduce un autoturism pe cutie automata de viteze trebuie sa se adreseze unui service autorizat si specializat in reparatii cutii viteze automate.

Expertiza si experienta in cutii automate de viteze

In momentul in care atat revizia periodica a cutiei de viteze automate, cat si eventualele reparatii sau reconditionari ale acesteia sunt lasate in seama unei echipe de mecanici cu experienta si expertiza in acest domeniu de activitate, orice sofer poate avea certitudinea ca in cel mai scurt timp orice defectiune va fi rezolvata intr-un mod cat mai eficient.

Ca urmare a pregatirii in domeniul cutiilor de viteze automate si pe baza experientei acumulate in ani de zile, o echipa de mecanici specializata in reparatii cutii viteze automate pot identifica intr-un timp foarte scurt orice eventuala defectiune. Pentru acest lucru acestia apeleaza la aparatura si echipamente de ultima generatie astfel incat sa poata face o diagnoza cat mai corecta a cutiei de viteze.

Mai mult decat atat, fiind vorba despre mecanici cu vasta experienta si pregatire in domeniu, acestia au capacitatea de a solutiona eficient defectiunile aparute la orice model si brand de autoturism pe cutie automata de viteze. Pregatirea, experienta, expertiza si calificarile in domeniu sunt atribute pentru care un service auto poate fi acreditat si autorizat de catre Registrul Auto Roman (RAR). Iar o astfel de autorizare inseamna un plus de incredere pentru orice sofer ca va beneficia de calitate si profesionalism.

Reparatii cutii viteze automate cu Automatic Gearbox

Unul dintre cele mai experimentate si bine cotate service-uri auto specializat in cutii automate este Automatic Gearbox. De mai bine de 20 de ani in cadrul acestui service auto sute si mii de autoturisme au gasit rezolvarea defectiunilor cutiilor de viteze pentru o multime de modele de autoturisme.

Odata cu cresterea tot mai mare a numarului de autoturisme pe cutie automata, mecanicii acestui service auto s-au specializat in reparatii cutii viteze automate.Soferii care apeleaza la Automatic Gearbox vor beneficia de servicii de diagnoza gratuite, fara a avea nevoie de o programare pentru diagnoza. Detalii suplimentare pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.