Pentru ce este util un workstation HP Z420?

Workstation HP Z420 este o statie de lucru grafica de nivel mediu. Arhitectura revolutionara si designul functional al HP Z420 maximizeaza productivitatea si valoarea investitiei tale. Cele mai recente procesoare de la Intel, memorie, placi grafice NVIDIA si AMD si tehnologii de stocare iti permit sa rulezi un numar mare de aplicatii simultane.

In ceea ce priveste vanzarile, se claseaza cu incredere pe primul loc printre statiile de lucru grafice. Workstation HP Z420 este alegerea liderilor nationali din multe industrii – dezvoltatori de software, companii de proiectare si animatie 2D/3D, companii de televiziune si radio, arhitecti, designeri, companii de constructii si multe altele.

Workstation HP Z420 – Performante ridicate

Printre computerele desktop profesionale, clasa statiilor de lucru ocupa un loc special. Statiile de lucru sunt computere robuste, cu performante ridicate si hardware scalabil pentru a extinde functionalitatea si capabilitatile.

Acestea sunt destinate dezvoltatorilor si programatorilor profesionisti care lucreaza cu cantitati mari de date si grafica 3D. Printre producatorii de statii de lucru de astazi, binecunoscuta companie Hewlett-Packard ocupa o pozitie de lider, care produce o linie de statii de lucru moderne din seria Z care stabilesc standardul in inovatie, performanta, calitate si fiabilitate.

Statia de lucru HP Z420 este o imbunatatire a Z400 anterioara si este conceputa pentru a functiona cu fisiere grafice si video. Aceasta statie este cu un singur soclu si foloseste procesoare din seria Intel Xeon E5-1600 si E5-2600 cu suport pentru pana la 8 nuclee de calcul. Statia este echipata cu memorie ECC de pana la 64 GB, memorie pe disc de pana la 11 TB, precum si o placa grafica NVIDIA Quadro 5000 sau doua serii 2000.

Statia de lucru este asamblata pe baza unui sasiu inteligent care nu necesita dispozitive speciale pentru a accesa unitatile interioare. Partile laterale ale carcasei negre elegante se deschid usor pentru a accesa interiorul. Statia foloseste racirea cu lichid, care practic nu produce zgomot si nu irita organele auditive in timpul functionarii.

Toate dispozitivele statiei sunt alimentate de o sursa de alimentare de 600 de wati care poate suporta pana la 8 monitoare, ceea ce extinde semnificativ capacitatile designerilor care lucreaza la o statie cu cantitati mari de informatii grafice si video. Specialistii portalului server-net raporteaza ca, odata cu cresterea puterii hardware a sistemului, cantitatea de informatii grafice procesate poate fi marita daca este necesar.

Statia de lucru HP Z420 este extrem de configurabila si vine in douasprezece variante pentru a se potrivi cu aplicatia ta. Modulele de memorie sunt amplasate in opt sloturi DIMM, care sunt combinate intr-o arhitectura cu patru canale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.