OVB in Romania o prezenta sigura si activa

Si in Romania exista un mediator de asigurari care isi face treaba la superlativ si datorita lui lumea nu se mai teme de viitor. Am pierdut mult timp pana au aparut asigurarile si la noi. Daca pe plan international OVB a aparut acum aproape 50 de ani, OVB in Romania isi desfasoara activitatea de 14 ani, fiind o prezenta activa prin care viitorul romanilor este asigurat.De 14 ani, consultantii financiari OVB fac mult bine romanilor.

Prin paleta variata de asigurari eficiente ei ne ajuta sa punem un ban bine pentru zilele cand nu vom putea castiga la fel de mult ca acum sau viitorul nu ne va mai surade.
Am auzit multe teorii legate de pensii. S-a mediatizat chiat ideea ca sistemul national ar putea intra in colaps si atunci fiecare va trai din ceea ce a reausit sa stranga. Sunt si oameni care spun ca pensia va reprezenta o suma suficienta pentru supravietuire fiindca la batranete omul nu mai cheltuieste asa de mult, fiindca:

-nu isi mai cumpara haine. Intr-o viata de om cumpara atat de multa imbracaminte si incaltaminte, incat are rezerve suficiente pentru batranete. Teoria este complet falsa, fiindca la batranete omul se ingrasa sau slabeste, picioarele i se umfla, renunta la cromatica indrazneata din tinerete. Sa zicem ca hainele nu mai sunt pe primul loc, dar tot se cheltuiesc bani cu ele.

-nu mai merge in concedii si in plimbari la fel de des ca in tinerete. Daca batranul este sanatos si deplasabil, de ce nu ar profita de timpul liber? Este timpul ca bunicii sa mearga in vizita la nepotei, sa ii scoata in oras si sa se distreze impreuna la restaurant.

-sa admitem ca in general se poate observa o diminuare a unor cheltuieli la batranete, dar sa nu uitam ca apar imbolnavirile, dependenta de anumite medicamente. Cheltuielile care se reduc sunt „compensate” de cele imprevizibile, care apar in aceasta perioada a vietii.

-batranii au nevoie de oameni care sa ii ajute sa isi faca treburile in gospodarie si asta costa.Banii pentru o batranete linistita se strang de la tinerete, cu medierea consultantilor OVB care iti explica rabdatori toate aceste aspecte.

Daca am redirectiona la timp o parte din acesti multi bani castigati din timpul vietii, am fi siguri ca orice s-ar intampla, vom dispune de resursele necesare sa infruntam viitorul.
Aparitia pandemiei ne-a demonstrat cat de vulnerabili putem fi in fata unor virusi sau bacterii necunoscute. Pe parcursul vietii dezvoltam sensibilitati fata de diferite alimente, disfunctii ale unor organe importante si boli.

Suntem sanatosi pana la o vreme, apoi organismul incepe sa slaeasca si are nevoie sa fie menajat. Multi dintre oamenii care nu poseda o asigurare de sanatate sau de pensie facultativa isi supun organismul slabit aceluiasi ritm ametitor al vietii.Banii inceteaza sa ne preocupe si sa ne subjuge, cand stim sa ii administram cu mana de fier.

Iata reteta mea pentru un viitor linistit:

1. Contactez expertii financiari OVB, le prezint lista mea de dorinte si ii rog sa gaseasca solutii concrete pentru mine. Imi iau timp pentru asta, fiindca este foarte important sa fii asigurat si sa nu te temi de viitor.

2. Inchei asigurarea de sanatate, mai ales acum, in plina pandemie. Prin intermediul ei, in caz de imbolnavire, imi asigur ingrijirea in cele mai bune clinici particulare. Este vital sa stii ce se va intampla cu tine, in cazul in care te vei imbolnavi. Cu o asigurare nu ii lasi pe ceilalti sa decida pentru tine si nu ii pui in dificultate, fiindca banii pe care i-ai strans revin la tine.

Nu sunt pesimista, dar ma gandesc ca pot sa imi pierd capacitatea de munca intr-o zi si nu doresc sub nicio forma sa devin o povara pentru cei apropiati. Asigurarea imi permite sa strang putin cate putin bani pentru aceste situatii nefaste pe care fiecare persoana trebuie sa le prevada, desi sunt indezirabile.

3. Imi asigur locuinta. Din pacate, in Romania au aparut fenomene extreme care pot avaria grav casa in care locuim. Pentru reparatii este nevoie de bani multi, fiindca ele inseamna si materiale, dar si anumite autorizatii si mana de lucru.

Primele de asigurare mediate de OVB sunt consistente, de aceea orice roman ar trebui sa isi faca o asigurare de locuinta. Pandemia ne-a demonstrat cat de important este a ai o casa confortabila, fiindca sunt situatii cand trebuie sa petrecem cea mai mare parte din timp in ea.

4. Pensia facultativa este sfanta.Poate fi mai greu sa depui lunar o suma la banca pentru batranete, fiindca esti tentat sa te duci si sa o scoti, cand ai ramas in criza de bani, dar o asigurare este calea cea mai sigura de a pune bani bine pentru perioadele nefaste ale vietii.

5.Pentru cei care calatoresc mult sau lucreaza in strainatate, asigurarea de viata este obligatorie. In lume se intampla multe si nu poti sa iti obligi familia sa suporte cheltuielile de repatriere. In plus, din dragoste pentru cei ramasi gandeste-te ca au nevoie de bani si asigura-le o suma, in caz de Doamne fereste!

6.Citeste istoricul OVB in lume si in tara, articole care s-au scris pe aceasta tema, sa iti dai seama cat de seriosi sunt in medierea celor mai avantajoase asigurari. Bloggerii foarte buni informeaza cititorii din tara ca viitorul sa nu surprinda pe nimeni nepregatit. Dincolo de informatii si sfaturi insa ramane alegerea personala. De tine depind banii pe care ii vei avea in viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.