Ochelarii AR de la Apple

Pe masura ce tehnologia mare scoate bucati din sanatatea privata, continuati sa urmariti ceea ce face Apple in viziunea automata, deoarece poate sugera planurile de a transforma inca o alta industrie – ingrijirea ochilor. Apple ne ofera in continuare noi tehnologii si ne face viata mai usoara; fanii incearca sa ghiceasca ce lucruri vor putea face thye cu aceste ochelari noi: Vizionarea de filme? Lucruri de googling? Incercati Netbet pariuri? Posibilitatile sunt limitate.

Realitate augmentata sau reala augmentare?

Este intotdeauna de interes atunci cand Apple introduce noi platforme, deoarece acestea ajuta de obicei la construirea de noi industrii. Asadar, speculatiile continue cu privire la planurile sale pentru ochelarii AR Apple ar trebui sa fie de interes pentru intreprinderile care cauta noi spatii in care sa faca afaceri sau abordari noi ale intreprinderii lor existente. Cele mai recente speculatii confirma rapoartele anterioare, dar afirma, de asemenea, ca Apple planifica o cale pentru a introduce trei iteratii diferite ale acestor dispozitive.

Castile AR in 2022

Planurile incep cu o casca de tip „realitate mixta” AR, care va ajunge probabil in 2022. Acest lucru ar trebui sa cantareasca aproximativ 5 uncii, sa dea sau sa ia cateva, ar costa aproximativ 1.000 USD si ar trebui sa fie conceput pentru a sustine experientele AR si VR. Acesta va folosi afisajele Micro-OLED de la Sony si va fi conceput pentru a fi o experienta captivanta; acest lucru l-ar face util pentru intreprinderile care cauta modalitati de a distribui continut de marca foarte atragator si / sau cumparaturi virtuale / experiente de colaborare.

Ochelari AR in 2025

Setul cu casca poate fi urmat de ochelari AR conceputi pentru a fi purtati peste tot – dar nu pana in 2025. Acestea vor fi aparent concepute pentru a acoperi informatii utile despre imprejurimile dvs. pentru a oferi o experienta cu adevarat de realitate augmentata. Aceasta va fi o afacere destul de mare pentru cartografierea interioara, pentru comerciantii cu amanuntul si ar trebui sa fie incredibil de valoroasa in sectoarele sanatatii, productiei, ingineriei si altor industrii in care suprapunerile de informatii utile va pot ajuta.

Acestea vor avea probabil un impact urias asupra accesibilitatii, in special atunci cand sunt utilizate cu asistenti vocali si AI. Cu toate acestea, Apple va trebui sa poata livra lentile de calitate medicala in aceste ochelari daca vrea sa apeleze la toti acei clienti potentiali care au nevoie de ochelari pentru a vedea ce se intampla in jurul lor.

RA pentru ochi in 2030

Ambele produse se estompeaza in comparatie cu ceea ce se pretinde a fi in prezent planurile Apple pentru lentilele de contact AR. Acestea vor aduce probabil toate cele de mai sus si pot (presupun), de asemenea, sa insemne ca veti ridica lentile Apple AR care sunt personalizate pentru a va imbunatati vederea – astfel veti vedea mai bine atat in lumea reala, cat si in lumea AR. Acestea nu vor pleda pentru schimbarea buzunarului dvs. cel mai devreme pana in 2030 si, dupa 10 ani de realizare, orice predictie este mai mult o lista de dorinte decat o realitate.

Apple pentru sanatate

CEO-ul Tim Cook afirma frecvent ca Apple va fi in cele din urma amintit pentru contributiile sale la sanatate. Vorbind la simitul Time 100 din 2019, el a spus: „Cred ca va exista o zi in care oamenii care se uita inapoi vor spune ca cea mai mare contributie a Apple la lume a fost asistenta medicala”. Si totusi, in afara de aplicatia Sanatate, accesibilitate si senzorii din Apple Watch, aceasta ramane o viziune de viitor evaziva – nu in ultimul rand pentru ca nu toata lumea isi poate permite pretul de admitere in acea parte a lumii sanatatii digitale. Asta nu inseamna ca nu are deja vreun efect.

ResearchKit le permite cercetatorilor sa adune cantitati mari de date mult mai eficient decat inainte, Apple Watch salveaza deja vieti, in timp ce Activity, Fitness + si toate celelalte siruri de modificare a comportamentului de la arcul Apple fac diferenta, o singura alerta Stand in acelasi timp. („Marea idee este de a imputernici oamenii sa-si detina sanatatea”, a spus Cook). Nu cred ca suntem aproape de varful ambitiilor Apple in sectorul sanatatii.

Tinteste sus, incepe mic

Piata globala a asigurarilor de sanatate valoreaza mai mult de 3 trilioane de dolari si chiar si o companie de 2 trilioane de dolari trebuie sa-si gaseasca undeva urmatoarea gala de dolari. Sau ati crezut ca acele Apple Watch cu oferte de asigurari de sanatate nu au fost destinate sa urmeze o linie asemanatoare cu telefonul Motorola ROKR iTunes?

Apple invata rapid si, pe masura ce flota sa in crestere de solutii axate pe sanatate continua sa evolueze, pentru mine este inevitabil ca va cauta sa transmute acele masini de analiza a datelor de sanatate bazate pe senzori in fundatii pentru vise mai mari.

Lansarea presupusa a contactelor AR in 2030 este in jur, cand cred ca vom vedea adevarata sinergie intre ambitiile Apple, deoarece pana atunci Apple va oferi o matrice combinata de produse de sanatate pentru a proteja sanatatea pe care o aveti, pentru a va imbunatati sanatatea lipsiti si ajutati medicii sa vindece bolile pe care le gasiti pe parcurs.

La urma urmei, daca marca Virgin condusa de un antreprenor din industria muzicala cu barba poate pivota la conducerea unui lant global de furnizori de sanatate, Apple, care, probabil, a ajutat deja sa transforme o mare parte a existentei umane in acelasi interval de timp, ar putea realiza ceva mai mult . Cook pare sa creada.

Poate ca s-ar putea numi AppleCare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.