O mare diversitate de pompe hidraulice de la Uzinrom Electro Grup

Pompele hidraulice sunt acele echipamente care sunt folosite in cadrul oricarui sistem care are nevoie de transformarea energiei de tip mecanic in energie de tip hidraulic.Cu alte cuvinte, in cazul pompelor hidraulice vorbim despre acel dispozitiv care genereaza presiune prin aplicarea unei forte, iar rezultatul consta in curgerea unui fluid.Aceste pompe actioneaza prin trimiterea lichidului in sus, de la o presiune inferioara la o presiune superioara.

Pe piata de astfel de dispozitive putem gasi o foarte mare diversitate de pompe, iar una dintre societatile comerciale care se ocupa cu vanzarea si furnizarea de astfel de echipamente este Uzinrom Electro Grup.In oferta acestei companii sunt disponibile diferite tipuri din categoria pompelor hidraulice.

Categorii de pompe hidraulice

Pompele hidraulice comercializate de cei de la Uzinrom Electro Grup sunt de mai multe categorii si se adreseaza unui numar important de domenii de activitate. Pompele in functie de constructia lor pot fi cu piston, rotative, cu rotor sau cu membrana.

In functie de domeniul in care activezi, in oferta de astfel de dispozitive vei putea regasi pompa cu roti dintate de tip PRD1, pompe duble cu debit constant de tip PRD22 care sunt folosite in instalatii de tip hidraulic pentru actionare, pompa tripla PRD33 care ofera un debit constant care permite inversarea sensului de curgere a fluidului odata cu schimbarea sensului de rotatie a arborelui de antrenare, dar si pentru modelul pompelor hidraulice cu pistoane axiale.

Pompele hidraulice cu pistoane axiale au un debit constant si au o constructie de tip „bloc inclinat”, fiind folosite pentru instalatiile hidraulice de actionare. Acestea pot fi folosite atat in postura generatoarelor hidraulice, cat si in postura motoarelor hidraulice.

Tot in randul pompelor hidraulice disponibile in oferta acestei firme pot fi regasite si alte categorii precum electropompa de ungere, electropompa de vacuum, pompa elocoiodala, modelul de pompa pentru sistem de blocare, pompa pentru sistem de deblocare sau regulator de debit cu 2 cai. Pentru toate aceste modele din categoria pompelor hidraulice sunt oferite informatii tehnice de specialitate si garantia calitatii.

Avantajele pompelor hidraulice

Pompele hidraulice ofera o serie de avantaje in comparatie cu pompele pneumatice. In primul rand vorbim despre un consum de energie mai mic fata de pompele pneumatice. De aici rezulta un alt avantaj important, si anume eficienta de pana la 80% mai mare pentru pompele hidraulice. Tot in randul avantajelor acestor pompe putem aminti si faptul ca pentru mentenanta acestor echipamente costurile sunt mult mai mici, comparativ cu mentenanta pentru pompele pneumatice.

Nu in ultimul rand faptul ca exista foarte multe modele si categorii de astfel de pompe din categoria acelora hidraulice reprezinta un avantaj important. Acest lucru face ca domeniile de utilizare a pompelor hidraulice sa fie foarte diversificate si foarte variate, oferind un randament ridicat si eficienta in diferite industrii.

Pentru a beneficia de aceste avantaje ale pompelor hidraulice si pentru a avea la indemana o foarte mare varietate de astfel de echipamente, poti apela cu incredere la Uzinrom Electro Grup din Bucuresti. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.uzinrom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.