Mic ghid de purtare a bijuteriilor cu diamante

Diamantele arată întotdeauna spectaculos grație strălucirii lor, care atrag privirea de departe. Diamantele sunt, de asemenea, extrem de versatile de purtat. 

Află cum să porți diamante împreună cu câteva dintre cele mai bune sfaturi.

Citește acest mic ghid pentru a descoperi alternative de diamante pentru a te bucura de ele pe deplin.

1. Cercei cu diamante

Dacă ai urechi străpunse, atunci nu poți greși cu o pereche de știfturi cu diamante. Disponibili în mai multe dimensiuni și puncte de preț, de la minuscule scântei de gheață de 1 sau 2 mm, până la cât de mare îți permite portofelul. De obicei, sub 5 mm va fi o dimensiune de zi cu zi, frumoasă pentru majoritatea doamnelor care doresc să poarte știfturile des. Dimensiunile mai mari pot fi, de asemenea, mai grele. Asigură-te că partea din spate a cerceilor este sigură și că setările sunt suficient de puternice pentru a rezista la ceva cum ar fi prinderea știftului pe o piesă de îmbrăcăminte sau de păr. Poți alege dintr-o multitudine de tăieturi de diamant, forme și culori pentru urechi. Probabil că nu vei greși niciodată cu o pereche de cercei cu diamante de la Bijuteria-gia.ro.

De asemenea, poți opta pentru un singur știft de diamant. Aceasta poate fi modalitatea perfectă de a adăuga o sclipire atrăgătoare la bijuteriile urechii tale.

Dacă nu ai urechi găurite, poți lua în considerare o pereche de cercei cu clips.

Păstrarea diamantelor în siguranță

Există multe tipuri de dispozitive de siguranță pentru cerceii cu diamante, care permit suficient spațiu pentru a deschide și a fixa cercelul. Pentru majoritatea oamenilor este suficientă un spate sigur și simplu care nu afectează stilul cercelului. De asemenea este important să ai grijă atunci când îți miști părul și hainele în jurul cerceilor. 

2. Colier cu diamante

Un colier solitar cu un singur diamant este adesea prima introducere a unei persoane în purtarea diamantelor. Indiferent dacă ai un diamant mai mare sau o piesă mai strălucitoare, există o multitudine de forme și tăieturi de diamant din care poți alege. Din nou, un diamant alb este foarte clasic, dar suficient de simplu pentru a fi și el modern. Setarea poate fi contemporană, minimalistă sau istorică. Acest lucru îți oferă o mare varietate de opțiuni pentru a-ți personaliza colierul cu diamante.

Dacă intenționezi să ai un colier cu pandantiv cu un singur diamant, atunci aspectul va fi important, la fel ca și metalul pe care îl alegi ca setare, culoare, formă etc. Acest lucru se datorează faptului că un diamant care se așează în jurul gâtului și al pieptului va acționa ca punct focal pentru atenție. Prin urmare, vei dori să iei în considerare culoarea și, de asemenea, lungimea colierului, astfel încât să poți purta colierul cu diamante la toate ocaziile dorite.

3. Brățară cu diamante

O bijuterie frumoasă pe care o deții, brățara adaugă strălucire fantastică la încheietura mâinii. Există o serie de tipuri diferite de brățări, cu toate acestea, toate sunt în esență un rând de diamante care înconjoară încheietura mâinii. Diamantele albe rotunde sunt clasice, cu toate acestea, alternativele includ diamantele colorate, alegerea setării (de exemplu, canalul, rama sau vârful), forma diamantului sau tipul de metal. Pentru aspectul cel mai versatil, pietrele albe tind să funcționeze cel mai bine, la fel ca și decorul de argint sau platină. Platina este mai puternică decât aurul pentru a menține diamantele în loc, dar are și un preț mai mare. Unora le place metalul alb alături de diamantele albe ca gheața și astfel este preferat argintul. În timp ce aurul galben sau trandafir ca decor poate face cu adevărat diamantele să iasă în evidență.

4. Inel cu diamant

Odată luate în considerare doar pentru angajamente, acum diamantele pot fi purtate pe degete de oricine. Datorită valorii lor, sunt populare ca repere ale vieții și zile de naștere. Nu este nevoie să te ții de un diamant alb aici. Există diamante negre, diamante de sare și piper, albastru sirenă și multe alte culori din care poți alege. Dacă optezi pentru un diamant mic, atunci ai și opțiunea de a adăuga mai multe inele cu diamante (sau alte pietre prețioase) pentru a crea o stivă de inele care îți este personală. 

5. Cercei cu cerc de diamant

Cercurile de diamant vin într-o serie de dimensiuni și grosimi diferite. Există, de asemenea, opțiunea de diamante simple sau un rând întreg de diamante în jurul cercului. S-ar putea să dorești să porți un singur cerc sau o pereche de cercuri. De asemenea, pot funcționa bine într-o serie de piercinguri diferite pe ureche. Dacă ai mai multe piercinguri pe lob, acestea pot face parte dintr-un gradient atractiv de dimensiuni de cercei. De asemenea, poți alege diferite culori de diamant pentru a se potrivi stării tale de spirit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.