Jocuri recomandate pentru pasionatii de sah

In cazul in care iti place sahul, iata cinci aplicatii sau jocuri pe care alti pasionati le apreciaza si le recomanda.

Propunerile sunt urmatoarele:

Chess Lv 100 – cea mai descarcata aplicatie de sah gratuita din App Store
O aplicatie de sah disponibila atat pe Android cat si pe iOS, dar si in Microsoft Store. De altfel, este cea mai descarcata aplicatie de sah gratuita din App Store. Poti juca atat online impotriva unor oameni din toate zonele globului, dar si impotriva computerului.

Mai mult, ti se ofera posibilitatea sa iti setezi nivelul la care iti doresti ca soft-ul sa fie in functie de indexul ELO, de la 249 la 2600. De asemenea, mai poti schimba si nivelul si sa faci progrese. Sunt nu mai putin de 100, la care poti avansa in functie de victoriile pe care le obtii. Iar daca invingi calculatorul vei primi diverse medalii si vei juca pe table de sah imbunatatite, iar piesele vor avea si ele un design foarte atractiv.

Chess Genius Pro

In cazul in care iti doresti sa inveti mai bine sa joci sah, Chess Genius Pro este o aplicatie pe care merita sa o iei in calcul. Iti explica in detaliu fiecare mutare, iti face recomandari si iti ofera si posibilitatea de a relua anumite miscari. Are o interfata simpla si eleganta, insa vine si cu un minus: costa 16 RON. Pe de alta parte, poti sa-ti salvezi diverse partide in baza de date sau chiar sa le exporti pe un card SD. Aplicatia este disponibila atat pe Android cat si pe dispozitivele cu iOS.

Checkmate Hot 1 – pentru pasionatii de sah si cazino

Foarte multe aplicatii ofera posibilitatea de a juca sah online, dar Checkmate Hot 1 este ceva cu totul diferit – un slot online dedicat de providerul Hot Rise Games celor pasionati de sportul mintii. Checkmate Hot 1 face parte din categoria de jocuri de cazino noi care s-au bucurat de un succes instant prin prisma formatului inedit.

Actiunea se petrece avand pe fundal o muzica jazz relaxanta, iar printre simbolurile jocului sunt chiar piesele de sah. Alte simboluri sunt trifoiul norocos si diverse pietre pretioase. Este un joc relaxant si distractiv ce merita incercat daca esti pasionat de sah, dar iti place sa-ti incerci si norocul uneori.

Chess Online

Un joc disponibil si pe dispozitivele mobile, care vine cu diverse functii suplimentare ce contribuie si la socializare si poate fi o activitate distractiva. Chess Online iti permite sa iti realizezi propriul profil, sa iti adaugi inclusiv fotografia si sa adaugi in lista prieteni, ba chiar sa conversezi pe chat cu ei.

Desigur, poti sa joci si sah in trei versiuni: clasic, blitz si glont. Mai mult, exista posibilitatea sa joci partide care sa conteze in clasament sau unele pur si simplu amicale. In aplicatie poti vedea pe ce loc esti in clasament la nivel mondial, dar poti sa faci si anumite achizitii din magazin. Aceasta aplicatie este disponibila atat pe Android cat si pe iOS.

Chess Coach Pro – gratuit sau contra cost

O alta aplicatie pentru cei care doresc sa invete cum sa joace mai bine sah. Chess Coach Pro vine cu 4200 de puzzle-uri din care chiar ai ce invata, iar dezvoltatorul a anuntat ca va continua sa adauge unele noi.

Costa 32 de RON la achizitie si ai posibilitatea sa partajezi contul cu alti membri ai familiei. Desigur, exista si o versiune gratuita, denumita Chess Coach, care are aproximativ o treime din puzzle-urile versiuni Pro. Este recomandat sa incepi cu versiunea gratuita, iar daca te atrage sa treci la cea Pro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.