Iosif Residence – calitate si siguranta pentru familia ta

Iosif Residence se afla in sectorul 6 al capitalei, pe Calea Giulesti, la numarul 301. Complexul rezidential se situeaza asadar intr-o zona linistita, in care predomina casele, in imediata apropiere a Lacului Morii. Acesta ofera numeroase avantaje, printre care si acela ca viitorii locatari au acces rapid la numeroase facilitati din zona de nord a Bucurestiului.

Ansamblul rezidential Iosif Residence se afla in faza de constructie, iar proiectul cuprinde 1 bloc cu apartamente de 2 sau 3 camere, in mai multe configuratii. Acestea sunt foarte bine compartimentate, iar felul in care spatiul fiecarei locuinte este impartit asigura camere mari, cu multa lumina naturala.

Dezvoltatorul respecta aici toate normele unei constructii de calitate si promite finisaje foarte atent lucrate. Fiecare apartament va avea centrala termica proprie si incalzire prin calorifere, astfel incat locatarii isi pot regla temperatura ideala din locuinta; geamurile termopan de calitate si izolatia buna a blocului asigura o eficienta energetica foarte buna a acestuia, iar senzatia generala este una de confort.

Pozitionarea este un mare avantaj pentru viitorii locatari ai complexului, deoarece zona este una linistita, dar cu deschidere spre toate facilitatile capitalei. Astfel, de aici se poate ajunge imediat la centre comerciale importante, precum Complex Orhideea (aflat la 8 minute distanta) si hipermarketuri, cum ar fi Kaufland sau Carrefour. La doar cateva minute se afla mai multe scoli (Scoala Gimnaziala 167) sau gradinite (Gradinita nr. 37 cu program prelungit), dar si clinici mari (Medlife, St. Lukas Clinic, Regina Maria).

Zona de nord-vest a capitalei este ofertanta si in ceea ce priveste agrementul; astfel, aici gasiti locuri de joaca sau spatii verzi (Parcul Marin Preda, Crangasi sau Regele Mihai I), dar si centre de sport sau wellness (sali de fitness, cum ar fi Club Arena – la doar 4 minute sau Matrix Gym, Strandul Giulesti, la 1 minut de ansamblu si Magic Place Aqua Park). Toate acestea pot fi o idee foarte buna pentru weekend, atunci cand vreti sa ramaneti aproape de casa, dar sa gasiti locuri interesante si foarte relaxante.

Asadar,majoritatea celor care vor alcatui comunitatea din Iosif Residence sunt familii cu copii, care se pot bucura de linistea cartierului si de accesul rapid la diverse puncte de interes.Astfel, ele pot ajunge imediat la numeroase spatii verzi, dar si scoli sau locuri de joaca, fara a fi nevoie sa se indeparteze prea mult de ansamblu si a pierde timp in trafic. In plus, constructia si finisajele de calitate, executate cu multa atentie la detalii, ofera o senzatie de confort sporit si de siguranta pentru orice familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.