Intotdeauna apeleaza la specialisti pentru reparatiile la cutia automata de viteze

Fie ca te numeri printre soferii care conduc autoturisme pe cutie automata de viteze, fie ca esti printre aceia care sunt interesati de achizitionarea unui astfel de autoturism, atunci cand vine vorba despre o eventuala defectiune la cutia automata de viteze trebuie stiut ca improvizatiile sau rezolvarea defectiunii pe cont propriu inseamna de cele mai multe ori distrugerea cutiei de viteze sau avarierea foarte serioasa a acesteia.

Cu alte cuvinte inseamna costuri mai mari pentru reparatii si o durata mai indelungata pentru ramanerea autoturismului in service-ul auto.Cutia automata de viteze este caracterizata de o complexitate mult mai ridicata comparativ cu cutia manuala de viteze. Tocmai de aceea eventualele probleme in functionarea cutiei de viteze trebuie remediate de catre o persoana calificata si cu expertiza in acest domeniu.

Prin urmare, atunci cand un sofer care conduce un autoturism sau o autoutilitara pe cutie automata de viteze are probleme in functionarea cutiei de viteze, acesta trebuie sa se adreseze unui service auto specializat in reparatii cutii automate.

Caracteristicile unui service auto profesionist

Desi de foarte multe ori suntem tentati sa gasim si sa optam pentru cele mai ieftine solutii atunci cand vine vorba despre solutionarea unor probleme, atunci cand vine vorba despre cutia automata de viteze a masinii tale nu trebuie sa faci rabat de la calitate. Evita sa apelezi la persoane neautorizate si care nu pot sa iti ofere garantia calitatii pentru repararea cutiei de viteze.

Fie ca ai nevoie de revizia cutiei automate de viteze, fie ca ai nevoie chiar de reparatii cutii automate, un service auto profesionist este caracterizat de o serie de elemente. In primul rand vorbim despre functionarea legala si pe baza de autorizatii specifice acestui domeniu. Un al doilea element caracteristic unui service auto profesionist il reprezinta pregatirea si profesionalismul mecanicilor care lucreaza pentru respectivul service auto. Este foarte important sa te asiguri ca vei beneficia de servicii efectuate de oameni calificati si care stiu ce fac.

De asemenea, echipamentele si piesele folosite pentru identificarea defectiunilor si pentru remedierea acestora reprezinta un alt aspect important. Astazi exista echipamente moderne pentru diagnoza si piese originale care pot inlocui piesele uzate ale cutiei de viteze. Nu in ultimul rand transparenta cu privire la tarifele pentru serviciile prestate si durata reparatiilor reprezinta un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand trebuie sa apelezi la un service auto pentru a solutiona eventuale defectiuni la cutia automata de viteze.

Mecanici autorizati RAR specializati in cutii automate

Cunoscand aceste caracteristici ale unui service auto profesionist cu siguranta nu ai cum sa faci o alegere gresita atunci cand ai nevoie de verificarea cutiei automate de viteze sau chiar de repararea acesteia. Daca iti doresti sa ai garantia profesionalismului, calitatii serviciilor si a conditiilor avantajoase pentru intretinerea cutiei automate de viteze sau pentru repararea acesteia, atunci firma SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti trebuie sa fie prima pe lista de service-uri auto careia te poti adresa.

Aceasta unitate de service auto din Bucuresti a optat sa se specializeze in reparatii cutii automate inca cu mult timp inainte ca acest tip de autoturisme sa devina atractive pentru soferii romani. Prin urmare, in urma cu mai bine de 15 ani mecanicii de la Automatic Gearbox s-au specializat la cursuri in domeniu in tari precum Olanda si Germania. In urma acestor cursuri de specializare orice tip de autoturism care functioneaza pe baza cutiei automate de viteze poate sa fie reparat de mecanicii acestui service auto. Aceste specializari au contribuit la autorizarea mecanicilor de catre Registrul Auto Roman.

De-a lungul tuturor acestor ani sute si poate mii de autoturisme pe cutie automata au trecut pragul acestui service auto. In consecinta vei putea beneficia si de experienta acestor mecanici atunci cand vine vorba despre reparatii cutii automate. Pentru a reduce cat mai mult timpul de asteptare, la Automatic Gearbox poti sa soliciti diagnoza cutiei automate de viteze fara a avea nevoie de programare.

De asemenea, aceste servicii de diagnoza sunt gratuite. In cadrul serviciilor de reparatii cutii automate vei putea beneficia de reconditionarea pieselor uzate, de inlocuirea acestora cu piese noi si originale, dar si de inlocuirea completa a cutiei de viteze. Detalii suplimentare pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.