infiintare firma online in Timisoara

Infiintare firma 100% digital

Pe langa serviciile clasice de contabilitate, multe firme ofera si servicii de infiintari firme Timisoara. Restrictiile anti COVID-19 (Coronavirus) au adus si o parte buna, digitalizarea serviciilor de contabilitate si infiintari firme, totul online fara deplasari la Registrul Comertului sau la sediul contabilului.

Stim cu totii ca procesul de inregistrare a unei societati poate fi deosebit de anevoios si de cele mai multe ori ne facem sa pierdem mult timp in lupta cu birocratia. Lasa serviciile care asigura buna functionare a afacerii tale in seama profesionistilor. Castigi mai mult timp pretios pe care il poti aloca familiei sau altor proiecte.

Mediul de afaceri din Romania s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, atragand din ce in ce mai multi tineri dornici sa porneasca la drum pentru a-si dezvolta propriile afaceri.

Infiintare firma online in Timisoara

Pana nu demult, atat in Timisoara cat si in restul tarii, birocratia necesara si timpul petrecut pe la ghiseele publice i-ar fi descurajat pe multi sa infiinteze o societate sau un pfa. Acum, sunt multe firme care ofera servicii de infiintare firma online in Timisoara si care te ajuta sa iti deschizi societatea comerciala in doar cateva zile.

Timisoara este unul dintre cele mai prolifice orase din vestul tarii, iar antreprenorii locali cel mai des aleg sa-si deschida un SRL – societatea cu raspundere limitata, SA-ul sau societatea pe actiuni, dar si tipurile mai mici de societati precum persoana fizica autorizata (PFA-ul) si diferitele tipuri de intreprinderi.

Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati o firma care se ocupa cu infiintare firma online in Timisoara pentru a afla in primul rand ce documente aveti nevoie precum si costurile. In pasul urmator, trebuie sa trimiteti toate actele pentru a se incepe redactarea si depunerea la Registrul Comertului.

Ce trebuie sa faca firma care se va ocupa?

Redactarea completa a documentatiei de infiintare SRL sau PFA
Depunerea dosarului electronic la Registrul Comertului
Monitorizarea dosarului pana la primirea actelor

Costuri

Taxe notariale
Taxa Registrul Comertului
Onorariu firma

Pe langa documente, nu uitati ca trebuie sa gasiti un sediu social pentru firma. In acest scop puteti discuta cu firma care se ocupa, poate ofera si servicii de gazduire de sediu social in Timisoara.

Sistemul 100% Digital, te scapa de cozi, de birocratie si de deplasari. Poti infiinta o firma de oriunde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.