Inchiriaza o nacela tractabila pentru o mai multa flexibilitate

Nacela tractabila are o punere in functiune usoara, o raza mare de actiune si o utilizare flexibila. Suportul hidraulic cu pozitionare automata a masinii, asigura alinierea rapida si eficienta la pozitia de lucru. Este o masina foarte populara, atat in randul clientilor finali cat si in cel al companiilor de inchirieri.

Un avantaj deosebit al nacelelor tractabile este reprezentat de flexibilitatea deplasarii acestora la punctul de lucru printr-un transport facil. Utilajele pot fi cuplate si decuplate simplu de la vehiculul transportator si pot fi manevrate cu usurinta la locul de operare. Platforma are un grad superior de manevrabilitate, permitand o cursa rapida de urcare si coborare a nacelei.

Nacela tractabila de 12.90 metrii este potrivita pentru lucrul la exterior, dar si la interior in hale, fabrici, mall – uri, santiere, sali polivalente, in orice actiune de reparatie, intretinere, montare, demontare, in orice activitate de lucru la inaltime acest utilaj isi va face treaba. Acest tip de nacele sunt usor de remorcat la o masina de teren si transportat unde ai nevoie, datorita constructiei usoare si compacte.

Ce este o nacela tractabila?

O nacela tractabila este de fapt o platforma cu brat telescopit si este caracterizata prin formidabilele posibilitati de operare, facandu-le extrem de valoroase pentru munca la diferite inaltimi. Aceste nacele tractabile au sistem automat de auto-reglare pe orice teren, rezultand intr-o configurare mai rapida, care are si rezultat startul si finalizarea actiunii mult mai rapid.

In functie de inaltimea de lucru, structura bratului si raza de lucru sunt, de asemenea diferite. Inaltimea maxima de lucru la o nacela tractabila poate fi de pana la 12.90 metrii.

Platforma pentru lucru la inaltime sau nacela tractabila, cu brat articulat + jib, electrica, model Snorkel – TL 37J are dubla comanda, cap tractare normal pentru deplasari pe distante mari, supape autoblocante pe fiecare circuit in parte, pompa manuala de coborare si manevrare a nacelei in caz de urgenta, senzori de presiune pe fiecare cala, semnal acustic la scaderea presiunii pe circuitul hidraulic de calare si sistem de blocare al comenzilor in cazul in care platforma nu este calata corespunzator.

Nacelele tractabile sunt proiectate sa fie cat mai usoare si compacte posibil si ofera o diagrama de lucru excelenta comparativ cu marimea lor. Platforma pentru lucru tractabila are o punere in functiune usoara, o raza mare de actiune si o utilizare flexibila. Suportul hidraulic cu pozitionare automata a masinii, asigura alinierea rapida si eficienta la pozitia de lucru.

Beneficii de productivitate ale nacelelor tractabile.

Exista mai multe avantaje pentru care sa apelezi la o firma care ofera servicii de inchirieri nacele. In primul rand vorbim despre viteza cu care vei putea sa efectuezi orice operatiune pe care trebuie sa o faci la inaltime.

Un al doilea beneficiu despre care putem vorbi atunci cand apelezi la nacele de inchiriat se refera la eficienta oricarei operatiuni. Astfel, prin prisma faptului ca vei sta confortabil pe acea platforma vei putea sa efectuezi orice activitate in conditii optime.Platformele pentru lucru la inaltime tractabile pot fi transportate de la o locatie la alta si instalate cu usurinta folosind sistemul de calare hidraulic.

Siguranta la locul de munca

Securitatea reprezinta unul dintre cele mai importante beneficii cand vine vorba de nacele de inchiriat. A lucra la inaltime presupune diferite riscuri de accidente si nimeni nu isi doreste asa ceva. Prin urmare, daca vrei sa uiti de orice improvizatie pentru a lucra la inaltime si sa te bucuri de cel mai ridicat nivel de securitate, serviciile de inchirieri nacele reprezinta cea mai buna alegere indiferent de domeniul de activitate sau de operatiunea pe care urmeaza sa o desfasori.

In consecinta, ori de cate ori trebuie sa desfasori o activitate la inaltime si nu stii exact cum ai putea sa faci acest lucru rapid, eficient si in deplina siguranta, alege sa apelezi la o firma specializata in inchirieri nacele. Folosind o platforma autoridicatoare orice activitate desfasurata la inaltime va deveni o adevarata placere si riscurile vor fi mult diminuate sau chiar eliminate.

Ce caracteristici conteaza in alegerea unui nacele electrice?

Pentru ca utilajul ales sa se potriveasca in totalitate cu scopurile tale de utilizare este important sa cunosti toate specificatiile tehnice de baza ale acestuia.

Atunci cand alegeti o nacela tractabila trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

  • Tipul motorului. O alta clasificare a nacelelor este in functie de tipul motorului, aici avem de ales dintre modelele electrice sau pe combustibil (motorina sau benzina).
  • Inaltimea necesara. Printre cele mai populare modele de nacele deosebim utilaje pentru lucrari la 10 – 20 de metri inaltime si peste, cu regim automat sau manevrabil.
  • Dimensiunile platformei. Pentru lucratori, latimea de regula este aceeasi pentru toate modelele (cuprinsa intre 70 – 80cm). Iar lungimea poate varia intre 2 si 12 metri.

Nacela tractabila este foarte populara, atat in randul clientilor finali cat si in cel al companiilor de inchirieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.