In ce consta montarea elementelor de publicitate si care e rolul unei echipe de alpinisti utilitari

0
304

Un oras modern nu poate fi imaginat fara publicitate in aer liber. Bannere, casete luminoase (lightbox), ecrane LED, fatade media si litere tridimensionale servesc nu numai ca motor al comertului, ci si ca functie de navigatie, ajutand oamenii sa se orienteze in spatiu.

Publicitatea in aer liber ar trebui sa fie vizibila pentru toata lumea, astfel incat sa fie montata la o inaltime suficienta pentru a transmite informatii relevante potentialilor consumatori ai bunurilor si serviciilor agentului de publicitate. Adesea, bannerele si structurile publicitare sunt instalate in locuri in care este imposibil sa se foloseasca macarale, platforme aeriene, leagane de constructie si alte mijloace tehnice, prin urmare, este cel mai profitabil sa se apeleze la alpinisti utilitari.

O echipa specializata in alpinism utilitar se va ocupa de instalarea si demontarea structurilor publicitare, fara echipamente speciale, ceea ce economiseste semnificativ nu numai bugetul, ci si timp: alpinistii sunt mobili si pot asambla si demonta bannerul mult mai repede.

Echipa AlpinMax ofera servicii de inalta calitate si garantia calitatii pentru fiecare lucrare/montaj. Toti alpinistii au atestat pentru lucrul la inaltime si respecta normele IRATA. Acestia ofera servicii “stress free” pentru clientii lor, oferind propuneri si solutii tehnice fiecarui client in parte.

Astfel, cu cat orasul este mai mare, cu atat prezinta mai diverse tipuri de publicitate in aer liber.

Instalarea pieselor publicitare

Bannerele publicitare sunt elemente integrante ale majoritatii tipurilor de structuri publicitare. Cele mai solicitate sunt serviciile de instalare si demontare de bannere pe fatadele cladirilor si structurilor publicitare autoportante care nu sunt proprietatea companiilor – operatori de obiecte publicitare exterioare din oras si din afara lui.

In prezent, exista doua tipuri principale de montare a bannerului – instalare cu cadru si fara cadru.

Cat costa instalarea unui banner?

Costul montajului de bannere, casete luminoase, fatade media, panouri, scrisori tridimensionale si instalatii pentru acoperis depinde de mai multe componente: tipul de instalare, complexitatea, consumabilele, tipul suprafetei, amplasarea cladirii sau structurii la care este necesara montare, caracteristici structurale ale cladirii, conditii meteorologice.

Etapele instalarii

Instalarea se realizeaza in mai multe etape. Prima si cea mai importanta este planificarea muncii. Este necesar sa se calculeze sarcinile si sa se intocmeasca documentatia tehnica in functie de tipul de suprafata pe care va fi instalat bannerul.

Apoi, alpinistii, in stricta conformitate cu planul, marcheaza locatia subsistemului pentru banner si instaleaza cadrul si echipamentul electric folosind metoda de acces cu franghie.

Urmatoarea etapa este instalarea bannerului pe subsistemul pregatit. Acesta este un punct cheie, a carui calitate depinde in totalitate de profesionalismul tehnicienilor de acces pe corzi, mai ales in cazurile in care bannerul este mare.

Greselile in aceasta etapa se pot transforma in mari probleme pentru client. De exemplu, bannerul va fi pliat, sau prea intins si se va rupe la cel mai mic vant. Si toate acestea vor necesita costuri financiare si de timp suplimentare pentru a corecta munca de proasta calitate.Prin urmare, este foarte important sa alegeti un antreprenor de incredere pentru instalarea de bannere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.