Geam rezistent la foc- solutie de exceptie special creata pentru zonele ce necesita protectie

Un geam rezistent la foc va ajuta sa scadeti considerabil riscul de accidentare in caz de incendiu, oferindu-va protectie maxima.Inca din faza de proiectie geamurile pot fi configurate cu cerintele de protectie la fum.Acest tip de geam se afla in conformitate deplina cu normele europene impuse.

Geamurile securizate formeaza o bariera impotriva focului, se inchid etans si au rol de de izolare termica. Produsele Arcom Glass sunt insotite  de un aviz tehnic si vin in intampinarea cerintelor mai speciale ale clientilor.Aceste geamuri pot fi folosite pentru orice cladire, sunt robuste si au un apect estetic foarte atractiv.

Normele de siguranta la incendii prevad utilizarea geamurilor antifoc iar in anumite cladiri acestea trebuie respectate cu maxima rigurozitate. Daca vreti sa folositi geamuri cu protectie la foc si fum in cladirile rezidentiale, puteti comanda ce model doriti, cu deschidere spre dreapta sau pe stanga.

In locurile cu trafic intens cum ar fi birouri sau centre comerciale trebuie respectate normele de siguranta. De asemenea, geamurile antifoc reprezinta o cerinta abosolut necesara in anumite medii industriale. Aveti grija ca geamurile rezistente la foc trebuie sa fie insotite de deschideri la fel de rezistente pentru ca nivelul de siguranta oferit sa fie cel mai inalt.

Pe langa protectia la foc, acestea terebuie sa asigure si o izolare fonica de exceptie, pentru ca achizitionarea acestui produs sa reprezinta o investitie profitabila. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati aparute nu ezitati sa accesati site-ul fireglass.ro.

Geam rezistent la focaspect elegant

Cumpara un geam rezistent la foc de la Arcom Glass pentru ca acesta este insotit de o autorizatie de securitate si un grad marit de rezistenta. Procesul de incalzire-racire este controlat electronic, ceea ce va asigura ca geamul securizat are un nivel inalt de calitate. Se folosesc cu succes in diferite amenajari interioare, pentru ca aceste geamuri au atat un rol estetic cat si unul functional.

Sticla securizata diminueaza riscul de accidentare in cladirile unde este posibil sa izbucneasca un incendiu iar daca geamul se sparge, acesta se faramiteaza in cioburi mici, care sunt absolut inoffensive.

Geam rezistent la focfunctionalitate deplina

Un geam rezistent la foc este un produs de mare securitate in exploatare  care poate fi intrebuintat cu succes in blocuri, vitrine de magazine, acoperisuri si in alte spatii unde trebuie respectate normele de siguranta.Acesta se remarca prin eleganta si usurinta in igienizare si inlatura orice primejdie in caz de incendiu.

Acolo unde se doreste siguranta deplina si o amenajare estetica de exceptie Arcom Glass este partenerul ideal. Cu un singur click, faceti o comanda online si o investite care se remarca prin cel mai bun raport calitate pret.Platiti un pret competitiv in schimbul unui produs cu un grad functional ridicat care reprezinta alegerea corecta pentru securizarea spatiilor cu trafic intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.