Fortuna – ofertă specială la pariurile online

Fortuna este una dintre cele mai puternice case de pariuri la nivelul Europei Centrale si de Est. Aceasta a avut o evolutie impresionanta de-a lungul anilor atat in mediul stradal, cat si online. Daca vorbim la nivel national, Fortuna se claseaza in topul agentiilor de pariuri online. Motivele pentru care cei mai multi pariori prefera pariurile online in detrimentul celor din agentiile stradale pleaca de la posibilitatea de a paria la orice ora, nefiind influentati de programul agentiilor de pariuri stradale, pana la bonusurile care se gasesc doar pe platforma online. Fortuna sta foarte bine la capitolul promotiilor si bonusurilor pe care le ofera clientilor sai.

Bonusul de bun venit

Bonusul de bun venit de la Fortuna se poate obtine doar atunci cand pariezi online. Tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi un cont, sa iti validezi contul prin incarcarea documentelor de verificare si sa faci o prima depunere. Vezi aici procesul de inregistrare fortuna pas cu pas.
Fortuna ofera noilor jucatori un bonus de 100% la prima depunere in limita a 500 RON. Bonusul se acorda in doua jumatati. Pentru a obtine prima jumatate de bonus trebuie sa rulezi de 6 ori jumatate din suma depusa pe bilete cu cota totala de minim 1.80. Apoi trebuie sa indeplinesti conditiile de rulaj pentru a doua jumatate de bonus. Banii bonus obtinuti se transforma in bani reali care pot fi retrasi dupa ce rulezi o singura data bonusul.

Bonusuri constante

Pe langa bonusul de bun venit oferit de Fortuna, aceasta ofera si bonusuri constante. Aceste promotii sunt disponibile tot timpul, deci nu sunt limitate de timp sau de suma depusa. In primul rand, la Fortuna vei gasi in fiecare zi, pe langa meciurile live, anumite evenimente sportive care au cote marite. Tot ce trebuie sa faci este sa fii atent la sectiunea cu evenimentele care au cote marite si sa pariezi pe acestea. Un alt beneficiu atunci cand alegi sa pariezi online la Fortuna se refera la multiplicatorul de cota. Cu aceasta functie poti beneficia de un bonus de 100% la pariurile multiple.

Beneficiul Expert

Expert este un beneficiu online pe care il vei gasi la fortuna. Analistii Fortuna propun la anumite intervale de timp o lista cu evenimente sportive din care trebuie sa alegi minim 8 pentru a obtine cote marite.
Promotie Lucky Looser
Lucky Looser este o promotie foarte interesanta deoarece atunci cand joci un bilet de tipul AKO cu cel putin 4 evenimente si cota totala egala sau mare cu 100 si pierzi biletul din cauza unei selectii gresite vei primi inapoi de 5 ori miza plasata pe acel bilet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.