Flexibilitate pentru diferite tipuri de spatii cu ajutorul containerelor modulare

0
363

Exista numeroase domenii de activitate care au nevoie de spatii care sa fie amenajate intr-un timp foarte scurt. In acelasi timp exista domenii de activitate care au nevoie ca anumite spatii sa poata fi transportate sau relocate periodic, iar acest lucru la costuri cat mai mici. Pentru astfel de situatii cea mai buna alegere o reprezinta containerele modulare.

Aceste structuri metalice pot reprezenta in orice moment cea mai buna alegere atat pentru anumite constructii sau spatii temporare, cat si pentru unele avand caracter permanent.

Ce sunt containerele modulare?

Atunci cand vorbim despre containere modulare avem in vedere structuri care ofera flexibilitate, mobilitate, rapiditate si durabilitate, toate acestea fiind la preturi accesibile. Exista diferite modele si variante de containere de vanzare, insa pentru toate acestea structura de baza si caracteristicile generale sunt aceleasi, diferenta fiind data de suprafata si de amenajarile sau dotarile din interior.

Structura containerelor modulare are la baza metalul galvanizat peste care se aplica un strat de grund. Peste acest strat de grund se aplica ulterior un strat de vopsea. Acestea impreuna au menirea de a creste rezistenta in timp a structurii metalice la factorii de mediu. Prin urmare metalul regasit in structura de baza a containerelor modulare nu va fi afectat in timp de coroziune.

Dotarile containerelor modulare

Pentru izolarea termica a containerelor modulare sunt folosite panourile de tip sandwich si spuma poliuretanica. Acoperisul si pardoseala sunt izolate folosind vata minerala. La nivelul amenajarilor interioare regasim lambriuri din PVC pentru tavan, lambriuri din lemn la nivelul peretilor, parchet laminat pentru pardoseala si ferestre sau usi din tamplarie PVC.

Amenajarile si dotarile interioare prevad inclusiv prize, racorduri la reteaua de apa si de canalizare, dar si grupuri sanitare pentru anumite tipuri de astfel de containere. Daca acestea sunt dotarile si specificatiile generale ale containerelor modulare, trebuie spus ca fiecare client poate beneficia de dotari suplimentare sau personalizate, in functie de nevoile pe care le are in privinta utilizarii containerelor modulare.

Utilizarea containerelor modulare

Caracteristicile containerelor ofera foarte multa flexibilitate in utilizarea acestor structuri modulare. Astfel vorbim despre folosirea acestora pentru vestiare sau dormitoare temporare pe santiere, spatii de birouri, sedii de firma temporare, spatii pentru alimentatie publica de tip street food, cabine de paza, spatii sanitare temporare pentru diferite evenimente precum concerte, festivaluri, dar si posibilitatea de a amenaja o locuinta personala temporara sau chiar una cu caracter permanent.

Pentru oricare dintre aceste destinatii si utilizari este recomandat sa apelezi la una dintre firmele care ofera containere de vanzare, firme care pot oferi exact acele dotari de care orice client are nevoie atunci cand opteaza pentru astfel de structuri metalice de tip modular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.