Firma profesionista pentru reparatiile cutiilor automate de viteze la cele mai exigente standarde

Te numeri printre acei soferi care au decis sa se bucure de atuurile oferite de cutiile automate de viteze in cazul autoturismelor?Ai inceput sa cauti sau chiar ai gasit un autoturism pe cutie automata de viteze? In acest caz nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la verificarea, revizia sau reparatia cutiei de viteze automata. Acum poti gasi servicii profesioniste de reparatii cutii automate de viteze.

Diferite tipuri de cutii de viteze automate

Autoturismele pe cutii automate de viteze sunt foarte numeroase si foarte diversificate atat ca brand, cat si ca modele. Dar si tipurile de cutii automate de viteze sunt foarte variate. Prin urmare orice sofer care alege un autoturism pe cutie automata de viteze poate opta pentru modele S-tronic, tiptronic, multitronic, G-tronic sau Continuously Variable Transmission. Fiecare dintre aceste tipuri de cutii automate de viteze vine cu anumite caracteristici, iar fiecare sofer trebuie sa analieze cu atentie care este cea mai buna alegere pentru el.

Cutiile automate de viteze sunt cu mult mai complexe fata de cutiile manuale de viteze. Din acest punct de vedere verificarea, revizia sau reparatiile unei astfel de cutii automate trebuie sa fie facute de mecanici specializati in acest domeniu. Pentru reparatii cutii automate este obligatoriu sa te adresezi unei unitati de service specializate. In caz contrar exista riscul de a deteriora si mai mult cutia de viteze, pana chiar la necesitatea schimbarii acesteia.

Profesionalism in reparatii cutii automate

Daca in urma cu ceva ani putea fi destul de dificil sa gasesti mecanici auto care sa rezolve cu bine problemele aparute la cutia automata de viteze, astazi ai la dispozitie o intreaga echipa de mecanici specializata in reparatii cutii automate. Aceasta echipa de mecanici este pusa la dispozitie de SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti si se adreseaza tuturor acelor soferi care conduc un autoturism pe cutie automata de viteze.

Mecanicii acestei unitati de service auto s-au specializat in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze prin participarea la cursuri de formare in tari din vestul Europei. De asemenea au acumulat peste 20 de ani de experienta in solutionarea problemelor la cutiile de viteze pentru toate tipurile de autoturisme si pentru foarte multe modele de autoturisme pe cutie automata de viteze. Pornind de la aceste detalii intreaga echipa de mecanici este autorizata de catre Registrul Auto Roman.

Avatanjele continua atunci cand vine vorba despre alegerea acestui service auto pentru reparatii cutii automate. Printre acestea se regaseste si rapiditatea in rezolvarea oricarei defectiuni. Rapiditatea este data de faptul ca identificarea oricarei defectiuni la cutia automata de viteze se poate face pe loc, fara a fi nevoie de programare pentru diagnoza. De asemenea, aceste servicii de diagnoza sunt gratuite, acest lucru fiind un alt mare plus pentru orice sofer.

Toate aceste aspecte recomanda profesionalismul in reparatii cutii automate pe care il poate gasi orice sofer care conduce un autoturism pe cutie automata de viteze atunci cand alege Automatic Gearbox.Detalii suplimentare si date de contact pot fi gasite pe www.reparatiicutiiautomate.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.