Firma de Repatriere-decedati.ro Italia te informeaza si te ajuta

In trecut,oamenii veneau cu placere sa ajute la nunti, fiindca era un prilej de mare bucurie.Cat pregateau mancarea, cat intindeau mesele in corturi sau faceau curatenie in curtea mirelui si a miresei beau un pahar de vin bun, spuneau glume sau cantau.
La decese insa era mai greu. Tin minte cand a murit un vecin si nu dorea nimeni sa ajute la spalarea lui, sa il imbrace sau sa il aseze in sicriu.

Stiu familii care au aranjat din timp cine sa le scoata mortul din casa si la cimitir sa il duca de la masina pana la groapa, iar in ziua inmormantarii persoanele acelea lipseau. Este posibil ca absenta respectiva sa fi fost cauzata de vreo boala, dar pentru apartinator a fost o adevarata tragedie sa vada cum organizarea este data peste cap.

Cu firma de repatriere-decedati.ro Italia nu se va intampla niciodata asa, fiindca salariatii acesteia se ocupa de intreaga organizare. Ea dispune de resursele umane necesare si de baza materiala cu ajutorul carora se realizeaza repatrieri. Resursele umane inseamna:

-operatori funerari atenti care manifesta compasiune fata de apartinatori si ii consiliaza potrivit situatiei.
-persoane care se ocupa de dosarul de repatriere si alearga pe la toate autoritatile.
-salariati care pregatesc trupul neinsufletit cu atentie. Nu este deloc atat de simplu, fiindca traim in epoca in care apartinatorul doreste ca mortul sau sa fie cel mai frumos si la nevoie sa fie machiat si coafat, sa arate ca in timpul vietii. Sa nu uitam de asemenea ca imbalsamarea de calitate se impune, fiindca drumul este lung si decedatul incepe sa intre in procesul galopant de descompunere!
-angajatii care manipuleaza cele doua sicrie destul de grele, fiindca la greutatea lor se adauga cea a defunctului.
-soferii de pe masinile funerare care asigura transportul funerar.

Fiecare dintre acesti profesionisti stie foarte bine ce are de facut si a capatat multa experienta in segmentul de activitate de care se ocupa.
Fara o baza materiala solida, evident ca echipei i-ar fi foarte greu sa isi sincronizeze toate activitatile si sa se incadreze in timp. Din punct de vedere material, firma prezentata de mine mai sus dispune de:

-setul de sicrie fara de care nu se fac repatrieri. Decedatii sunt adusi obligatoriu intr-un sicriu din zinc care este asezat intr-un sicriu din lemn, capacul fiind sigilat. Firmele de pompe funebre specializate in repatrieri au in stoc sute de modele de astfel de seturi.
-injectia de imbalsamare garantata cel putin 10 zile.
-sali de pregatire a defunctului complet echipate si autorizate
-autospeciale pentru preluarea decedatului.

De mare importanta este consultanta oferta apartinatorului la primul apel. Informatiile sunt atat de complete, incat niciodata acesta nu se va intreba:„Oare cum ma voi descurca sa organizez inmormantarea?”Familia indurerata va sti exact ce se va intampla cu defunctul, fiind tinuta la curent si cu modul in care decurge calatoria de intoarcere.

Site-ul firmei abunda in informatii utile referitoare la repatrierile din spatiul U.E si consider ca fiecare persoana care are pe cineva in afara ar trebui sa le citeasca, fiindca nu se stie niciodata. Nimeni nu doreste raul, dar acesta exista si la un moment dat este prezent in vietile noastre.

Apreciez faptul ca informatiile sunt grupate asemenea cartilor dintr-o biblioteca mare, sa fie usor de gasit.De pe site-ul firmei clientul afla ca poate solicita doua tipuri de repatrieri: rutiera si aeriana, care sunt documentele necesare repatrierii si faptul ca procurarea lor cade in sarcina firmei de servicii funerare.

Tot de aici clientul este directionat catre sicrie de repatriere sau catre serviciul de traducere a unor acte. Informatii suplimentare se dau si despre toaletare si imbalsamare si anume:

-imbalsamarea nu este obligatorie pe intreg spatiul U.E, dar chiar daca se pleaca dintr-un stat care nu impune acesta operatiune este posibil ca traseul funerar sa tranziteze o regiune in care imbalsamarea este obligatorie, prin urmare avand in vedere ca acest tratament insemna igiena, decenta si respect este bine sa se faca.
-din pacate, imbalsamarea nu se poate face pentru toti decedatii. Prezenta unui boli contagioase este incompatibila cu imbalsamarea.

Firma de pompe funebre prezentata in acest articol este bine informata si stie exact in ce state este obligatorie imbalsamarea si in care nu este. Regulile generale de repatriere sunt si ele prezentate pe larg si pe inteles, iar apartinatorii descopera servicii noi, pe care nu le primesc din partea altor firme:

1. Incinerari si transport urne.
Este posibil ca decedatul sa fi dorit sa fie incinerat acolo, departe, iar urna cu cenusa sa fie pastrata de o persoana draga sau aruncata ntr-un loc pe care l-a divinizat.

2. Dezhumari si transport ramasite. Stiu romani care au fost inhumati in Spania, Germania, Italia, fiindca nu s-a putut altfel, dar au lasat cu limba de moarte din timpul vietii ca isi doresc sa se odihneasca in pamant romanesc. Apartinatorii care nu au putut sa faca nimic atunci, se pot revansa acum.

3. Asistenta juridica pentru recuperari daune, daca decesul a survenit in timpul unui accident rutier. Trebuie sublinat faptul ca in acest caz repatrierea costa 0 lei.
Din nestiinta, din lipsa posibilitatilor financiare, anumiti apartinatori nu fac demersurile necesare pentru o repatriere gratuita, ci isi abandoneaza mortii in tara in care a avut loc accidentul.

Toate serviciile sunt non-stop, datele de contact sunt la vedere, pe site oricine poate citi o lista lunga cu marturisirile clientilor sa isi faca o parere despre seriozitatea firmei.
Un om informat sufera mai putin, fiindca nu mai este chinuit de incertitudini. Nu inchei inainte de a va informa ca firma de mai sus nu se ocupa numai de rapatriere, ci si de organizarea inmormantarii in localitatea de destinatie din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.