Firma ce asigura servicii de commercial transport of animals in Romania

Documentarele sau filmele cu si despre animale imi merg la suflet. A fost o vreme in care mi-am dorit sa devin medic veterinar, fiindca iubeam animalele si imi era mila de ele ca nu pot sa spuna ce le doare sau sa protesteze impotriva tratamentului inuman la care le supun anumiti „oameni”.In prezent, avem un motiv de mandrie: in tara noastra exista o firma care asigura commercial transport of animals la standarde internationale.

Site-ul este bine structurat si le ofera celor interesati toate informatiile necesare, limbile oficiale ale sale fiind: romana, engleza si germana.Transportul animalelor vii in scop comercial este atat de bine organizat, incat este pregatit minutios in toate compartimentele sale.

1. Masinile corespund tuturor exigentelor igienice, tehnice si de confort pentru oferirea acestor servicii.Proprietarii animalelor trebuie sa stie ca dupa fiecare transport masinile sunt spalate cu furtunele cu apa si detergent, apoi atent dezinfectate. Soferii angajati de firma conduc atent ca animalele sa nu fie stresate de franele bruste si de condusul agresiv.

2. Medicii veterinari consulta animalele inainte de a fi urcate in camioane. Exemplarele care nu fac fata unui drum lung, sunt excluse.

3. Sunt puse la punct toate actele necesare care trebuie sa insoteasca un astfel de transport ca totul sa fie facut legal.
Cu aceasta firma aveti urmatoarele garantii:
-toate animalele ajung vii si sanatoase la destinatie
-animalele nu slabesc pe drum
-marfa nu este confiscata, fiindca este insotita de acte
-intarzierile apar numai in cazuri de forta majora, cum ar fi calamitati sau blocaje pe traseu.

Caderile masive de zapada justifica intarzierea transporturilor, dar reprezentantii firmei nu pornesc la drum, daca se anunta vreme rea. Planificarea transportului este un punct forte al Livestocktransport.ro.Esti un crescator de animale impatimit care doreste sa isi vanda marfa pe bani buni in afara? Acum nimic nu te mai impiedica si tine minte ca transportul va fi facut direct, fara ca animalele sa fie chinuite!

Sa presupunem ca doresti sa vinzi animale de companie exotice si ca ai verificat deja, iar profitul este destul de bun. Tot firma de mai sus iti asigura transportul din afara in Romania.Carnea care provine din Romania este renumita pentru gustul ei inconfundabil si stiti de ce? Fiindca pasunile sunt nepoluate, iarba de cea mai buna calitate. Dupa cum legumele noastre sunt cele mai bune din lume, la fel se intampla si cu carnea.

Din cele mai vechi timpuri agricultura, cresterea animalelor si apicultura au fost ocupatiile de baza ale romanilor si se investeste la inceputul afacerii, apoi animalele se inmultesc si se impune intretinerea acestora. Este adevarat ca si medicamentele pentru animale si hrana lor costa, dar ele ofera si multe produse care pot fi valorificate, de aceea afacerea nu este sortita falimentului in cazul unei pandemii. Cei care au pasunea sunt de mii de ori castigati, fiindca nu mai platesc iarba.

Daca discutam despre vaci adulte, acestea dau: laptele care poate fi valorificat in mai multe moduri, viteii care pot fi exportati vii in tarile arabe, unde nu se consuma carne de porc si in ultima instanta si pielea, cand se impune sacrificarea lor.
In cazul ovinelor se adauga si chegul natural, care se ia cand se taie mieii si lana din care se pot face haine de calitate, dar si paturi.

Este trist sa vezi in tara noastra atatea pasuni in paragina si oameni care se plang ca nu au cu ce sa supravietuiasca. La tara, stiu batrani care cresc berbecuti de primavara pana toamna tarziu si fac cea mai gustoasa si sanatoasa pastrama.Cand mielul este intarcat, intretinerea lui nu costa absolut nimic, fiindca se hraneste cu iarba nepoluata.

Nici macar nu necesita timp, sa fie dus la pasune, fiindca de cele mai multe ori gospodarul il ia dupa el cand merge la gradina de legume sau in livada si il lasa sa manance iarba pe saturate.Referitor la cresterea animalelor, am uitat sa vorbesc despre un alt produs foarte bun celor care practica agricultura: balegarul de vaca, unul dintre cele mai eficiente ingrasaminte naturale.Planul de afaceri complet poate fi conform tabelului de mai jos:

Produse rezultate de la cresterea animalelor Utilizarea lor Vanzarea lor
Carne Consum personal
Miei  La inmultire cele mai bune exemplare Export in statele arabe sau in Germania
Vitei Inmultire Vanzarea in tara si in afara ei, transportul fiind asigurat de firma care reprezinta mandria Romaniei.
Lapte Consum propriu

Obtinerea unor produse derivate: unt, smantana, branza

Livrare la supermarketuri, piete
Piei Vanzare catre atelierele de incaltaminte sau care confectioneaza articole din piele.
Ingrasaminte naturala sau belegar La obtinerea unei recolte bogate de cartofi, ceapa, rosii, ardei si vinete

Sursa de energie

Livrare catre florarii, vanzari catre agricultorii care au nevoie

Dupa cum se poate vedea cam nimic nu se arunca intr-o ferma. Zerul este folosit la hranirea porcilor si de aceea aceasta indeletnicire este foarte banoasa. Teama a fost eradicata complet simultan cu aparitia firmei care asigura transportul animalelor vii pe distate mari legal si in conditii de maxim confort.

Animalele sunt transportate in spatii curate si dezinfectate, avand suficient loc sa poata executa miscarile impuse de un drum atat de lung. Ele se pot culca in timpul noptii fara sa se atinga de vecinul sau si toata lumea este multumita.Cine nu ar incredinta marfa sa pretioasa unor soferi atenti si experimentati, care se opresc din drum din cand in cand sa verifice daca animalele sunt in regula?Firma care asigura transpotul animalelor dispune de personal care iubeste animalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.