Epilarea definitiva te ajuta sa te bucuri de o piele fina si delicata in fiecare zi

Atunci cand pilozitatea nedorita sau pilozitatea in exces devin o problema, gasirea unei solutii pentru indepartarea parului nedorit de la nivelul corpului este o adevarata provocare. Cu toate ca astazi exista diferite metode de indepartare a pilozitatii nedorite, majoritatea acestora ofera rezultate pe termen scurt. In consecinta aceste abordari inseamna reluarea respectivelor metode la intervale regulate de timp.

Pentru a reduce timpul si energia alocate indepartarii parului nedorit de la nivelul corpului, dar si pentru a te bucura de o piele fina si delicata pentru cat mai mult timp, tratamentele de epilare definitiva sunt cea mai potrivita alegere. Cu ajutorul unor astfel de tratamente de epilare definitiva Ploiesti vei putea sa rezolvi deopotriva nevoia de a te bucura de o piele fina, dar si economia de timp necesara pentru alte metode de epilare.

Indeparteaza parul nedorit de pe corp prin epilare definitiva

Epilarea definitiva inseamna tratamente estetice care pot fi aplicate atat la nivelul corpului, cat si la nivelul fetei. Aceste tratamente folosesc lumina intens pulsata (IPL), aceasta fiind o lumina laser care se absoarbe de catre melanina care da culoarea firului de par. Odata absorbita de melanina, lumina laser este transmisa inspre foliculii de par si ulterior este transformata in caldura. La randul ei caldura ajunge la radacina firelor de par si distruge aceste radacini, impiedicand astfel cresterea firelor de par.

In consecinta firele de par care au fost supuse acestui tratament vor cadea. Rezultatele unei sedinte de epilare definitiva Ploiesti se vor remarca inca de la primele sedinte, aceasta metoda oferind un randament de cca. 30%. Atat barbatii, cat si femeile pot sa apeleze la epilarea definitiva ca si abordare in indepartarea pilozitatii nedorite.

Trebuie subliniat faptul ca din motive de siguranta cu privire la sanatatea persoanelor care opteaza pentru astfel de tratamente de epilare, anumite zone nu sunt supuse luminii intens pulsate. Acestea se refera la zona din jurul ochilor, a urechilor si a scalpului, iar in cazul barbatilor vorbim inclusiv despre zona intima.

Desfasurarea unui tratament de epilare definitiva

Daca pana in acest moment nu ai apelat la un tratament de epilare definitiva Ploiesti, trebuie sa stii ca un astfel de tratament presupune intre 8 si 12 sedinte. Numarul de sedinte depinde de nevoile fiecarui pacient si de anumite aspecte referitoare la culoarea parului si la nuanta pielii. Intre fiecare doua sedinte exista un anumit interval de timp, acesta fiind stabilit in functie de rata de crestere a firelor de par. Intervalul dintre doua sedinte de epilare definitiva variza de la 4 la 8 saptamani.

In vederea obtinerii unor rezultate cat mai eficiente si de lunga durata este important de spus ca pe durata unui tratament de epilare definitiva trebuie respectate anumite cerinte precum evitarea expunerii la soare inainte de sedintele de tratament sau evitarea smulgerii firelor de par de la nivelul corpului inainte cu cateva zile de efectuarea tratamentului. Ce mai astepti pentru a te bucura de o piele delicata? Cauta chiar acum un centru de infrumusetare ce ofera epilare definitiva Ploiesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.