Endress Group –furnizorii solutiilor energetice moderne in era digitalizarii

Endress Group dezvolta, creeaza, produc si inoveaza zi de zi generatoare de curent de ultima generatie, potrivite pentru orice nevoie, inca din anul 2002. Chiar daca sunt de atat de mult timp pe piata, acestia isi respecta misiunea de a oferi solutii energetice mai moderne si mai performante, tinand pasul cu dezvoltarea tehnologiei din domeniu, dar si cu cerintele si nevoile utilizatorilor.

In plus, produc generatoare din ce in ce mai prietenoase cu mediul. Chiar si acum, cand nevoia de stabilitate – in special stabilitatea sursei de curent – devine din ce in ce mai mare, Endress Group isi respecta misiunea de a mentine standardele performantei in industrie.

Lideri pe piata generatoarelor de curent

Atunci cand intreaga lume incepe sa utilizeze constant curentul electric nu numai pentru a supravietui, ci si pentru a-si indeplini aproape toate sarcinile din viata cu zi cu zi este nevoie de solutii energetice durabile.De aceea este nevoie de generatoare de curent.
In acest mod se asigura un flux continuu de curent, oriunde – de la ansambluri rezidentiale, fabrici industriale, birouri mici si chiar intr-un simplu mediu casnic – atunci cand sursa principala de curent se avariaza.

Pentru a avea siguranta ca activitatea nu va fi intrerupta in mijlocul zilei, dar si pentru a elimina incertitudinea legata de revenirea curentului, aceste generatoare trebuie sa respecte anumite standarde. Iar Endress Group ridica si isi depasesc constant propriile standarde, dar si standardele pietei!Endress Group a luat nastere acum aproape 20 de ani. Inca de atunci scopul principal al companiei a fost acela de a furniza solutii energetice alternative fezabile si durabile pe piata din Europa de Est.

Acestia produc mai multe modele de generatoare de curent electric, dar si surse neintreruptibile de putere sub brand-ul Zenessis. Acest brand este renumit, deoarece au proiectat si au produs primul generator curent cu motor termic. Mai mult, Zenessis au o vechime de peste 100 de ani pe aceasta piata. Iar longevitatea produselor acestui brand este bine fondata – au dat mereu dovada de profesionalism prin produsele lor de calitate superioara.

In prezent, Endress Group ofera solutii energetice alternative pentru sudura, santier, telecomunicatii, industria marina, industria aviatica si nu numai. Generatoarele produse de acestia sunt de tip diesel, benzina, gaz si chiar solare.Compania detine multiple certificari, atat nationale, cat si internationale, care atesta calitatea generatoarelor.

Printre certificarile internationale se numara si certificarea CE – produsele indeplinesc normele de siguranta impuse de statele membre ale Uniunii Europene, dar si certificarea UL – produsele sunt testate in conformitate cu normele de siguranta ale Statelor Unite ale Americii. Certificarile nationale asigura conformitatea produselor si proceselor de lucru in raport cu legile si normativele in vigoare.Gama variata, dar si calitatea si serviciile complexe le-au asigurat pozitia de lideri pe piata Est-Europeana in domeniu.

Generatoare curent si inovatie continua

O companie care pune accentul pe dezvoltare continua, Endress Group se muleaza rapid pe cerintele si standardele pietei, chiar depasindu-le.Fiecare generator curent produs de acestia trece printr-un proces complex. Specialistii proiectanti cunosc realitatile societatii si ofera solutii eficiente la probleme reale. Producerea generatoarelor respecta toate normele de mediu si de siguranta, iar produsele trec apoi printr-o faza complexa de testare, conceputa in urma anilor de experienta in inginerie.

Atunci cand vine timpul ca un produs Endress Group sa ajunga ”acasa”, echipa de specialisti livreaza si instaleaza generatorul in conditii optime. In urma vanzarii, compania ofera servicii de mentenanta si reparatii disponibile 24 de ore din 24.Mai mult, acestia investesc in dezvoltare si cercetare in cadrul companiei, nu doar in linia de productie propriu-zisa.

Endress Group a incheiat un contract cu Centrul de Cercetare si Dezvoltare in Inginerie din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca, prin intermediul Facultatii de Inginerie din Resita.In acest centru, care va fi demarat chiar anul acesta, dezvoltarea si inovarea produselor Endress Group vor fi duse la nivelul urmator.

Un generator de curent este un element foarte important, fie el unul de uz industrial sau casnic.Acesta ajuta la crearea unei plase de sigurante si la reducerea riscurilor in cazul in care reteaua principala de curent electric nu face fata cererii, asa ca investitia intr-un astfel de generator este una sigura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.