DY Fashion doneaza 1 leu catre Fundatia HELP AUTISM la fiecare comanda vanduta, in cadrul campaniei DY Fashion – Ajutam!

Irina si Dragos Aipu – Fondatori DY Fashion – unul dintre cele mai mari magazine online de haine din Romania:

„Pentru ca ne dorim sa ne oferim contributia directa in sprijinul cauzelor in care credem cu adevarat si sa sprijinim pe termen lung partenerii nostri in acest demers, anul acesta am decis sa ajutam Asociatia Help Autism si proiectul lor pilot Help Home – un program de viata independenta dedicat adolescentilor cu autism, primul de acest fel din Romania.

Credem in valoarea acestui program si efectele lui, si de aceea ne dorim sa-l sustinem cu suma stransa in campania de donatii initiata de noi, pe o perioada de 3 luni pana la finalul acestui an”. Un gest mic, facut din inima care va ajuta la constructia pe termen lung a acestui minunat program.

Context

Inca de la inceputul anului 2020, DY Fashion s-a preocupat de bunastarea copiilor si a tinerilor adulti, de sanatatea oamenilor in special ca domeniu prioritar, lansand initiativa caritabila DY Fashion Ajutam. In acest fel Compania a devenit partener a unor asociatii romanesti care lupta pentru cauze care sunt aproape de inima noastra in domenii precum sanatatea, ajutorarea copiilor si tinerilor sau egalitatea sociala.

In Romania, anul 2020 a reprezentat debutul campaniei DY Fashion Ajutam, primul parteneriat fiind incheiat cu Asociatia Asociatia ZI de BINE si proiectul lor #scutpentruspitale. Anul acesta suntem onorati sa fim parteneri cu Asociatia Help Autism care face minuni in viata copiilor cu minti aparte.

DY Fashion

Este cel mai mare magazin online de rochii pentru femei din tara.
Permanent suntem alaturi de toti clientii nostrii cu reduceri consistente de pana la 70%. Produsele comercializate de noi, provin in marea lor majoritate din atelierele romanesti care produc in fiecare zi haine de calitate superioara. Mai multe informatii gasiti pe site-ul https://www.dyfashion.ro/dy-fashion-ajutam.htm ;

Asociatia HELP AUTISM

Citat – Lacramioara Rediu: Director Fundraising

Asociatia ghideaza pasii copiilor si tinerilor cu minti aparte de la evaluare si diagnostic la terapie, de la integrare scolara la tranzitia spre viata de adult. Suntem alaturi de familiile lor la fiecare pas, cu fiecare nevoie. Visam pentru ei, luptam pentru ei, construim pentru noi o Romanie in care mintile diverse sa fie primite cu inimi deschise.

Proiectul HELP HOME – creeaza si finanteaza spatii de autonomie si viata independenta, in care adolescentii cu minti diverse invata pas cu pas, alaturi de terapeuti sa se descurce singuri cu toate actiunile vietii de zi de zi.

UNDE POTI SA VEZI MAI MULTE DETALII

Mai multe detalii despre Asociatie si despre proiectele lor gasesti aici:
https://www.helpautism.ro/ si https://www.facebook.com/helpautism.ro/
https://prezi.com/view/xI8Om3U9SCRf2IYQ0rpn/ – un material care sintetizeaza provocarile ultimului an si raspunsul organizatiei transpus in solutii concrete.

CUM POTI DONA SI TU CATRE PROIECT
Prin campania de strangere de fonduri #PotSingur

• Trimite un SMS cu cuvantul HELP la 8844, pentru a dona 2 Euro lunar.

Donatiile sunt posibile pe www.helpautism.ro/ce-facem/helphome

CUM VOR FI FOLOSITI BANII DONATI?

In cadrul proiectului Help Home – un program de viata independenta dedicat adolescentilor cu autism. Intr-un spatiu organizat ca o locuinta, tinerii vor invata zi de zi, pe parcursul mai multor luni, cum sa se descurce singuri acasa si in jurul casei, la cumparaturi sau pentru o scurta plimbare in parc.

Programul de terapie din cadrul Help Home ii va invata cum sa faca toate aceste lucruri, prin repetitie indelungata, pana devin deprinderi. In acelasi timp, in casa Help Home, adolescentii vor putea interactiona unii cu altii, sub indrumarea terapeutilor, dezvoltandu-si aptitudinile de socializare. Help Home ofera solutia personalizata pentru ritmul de invatare al fiecarui tanar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.