Dreptatea vine de la Samy Ilie, avocat Israel

Dreptatea este foarte importanta in viata sociala, tocmai de aceea se investeste enorm in ea.Fiecare stat pregateste avocati care sa apere drepturile oamenilor si judecatori care sa o cumpaneasca atent, raportand-o permanent la legile tarii.Nu exista societate, oricat de bine organizata ar fi, fara conflicte intre oameni si fara incalcari ale drepturilor omului.

Poate ca drepturile nu sunt incalcate in totalitate, dar este de dorit ca omenii aceia putini care sunt nedreptatiti sa lupte pentru ceea ce li se cuvine.Este greu sa fii la tine in tara si sa ti se incalce drepturile, dar cel putin ii ai pe ai tai aproape, stii limba romana si poti cerceta si singur legile.

Cel mai dureros este insa sa te trezesti arestat printre straini sau sa fii judecat si viitorul sa reprezinte pentru tine un sistem de necunoscute.Un dosar penal in Israel este ca si cum te-ai afla in mijlocul unor primejdii de moarte pe un teritoriu complet strain. Lucrurile se petrec in acest mod, daca nu il cunosti pe Samy Ilie avocat israel, cu el insa vei scapa din orice primejdie, oricat ar fi de mare.

Sa nu crezi ca Samy Ilie are puteri supranaturale, dar mizeaza pe urmatoarele atuuri, cand se lupta pe viata si pe moarte pentru dreptatea ta:
1. Inalta pregatire profesionala. A pledat in fata tuturor instantelor din Israel si se numara printre cei mai buni cunoscatori ai legii Israelului.
A fost un student eminent si acest lucru se reflecta in meticulozitatea cu care pregateste fiecare caz in parte si aduna dovezi.

2. Experienta in posturi-cheie in Israel. Este o onoare pentru noi, romanii, ca un conational a condus cea mai puternica echipa de procurori din Israel, ca a raspuns de securitatea a milioane de evrei si s-a achitat cu brio de fiecare sarcina profesionala in parte.
Politia a avut atat de mare incredere in el, incat a colaborat cu Samy Ilie.

3. Cunoasterea limbilor straine la perfectie.Poate pleda cu lejeritate in limba engleza, in ebraica si discuta sincer cu clientii sai romani in limba materna.
Pe site-ul Si-law.ro gasiti toate datele de contact ale lui Samy Ilie, parcursul sau profesional si lista tuturor problemelor pe care le poate rezolva. Pagina virtuala a firmei de avocatura este bine structurata si poate fi accesata cu usurinta

de oricine detine un dispozitiv cu conexiune la internet. In plus, se incarca imediat ce fost accesata, prin urmare oricine are o urgenta pote apela la Samy Ilie pentru consultanta chiar prin intermediul cestei pagini, care are urmatoarea structura:
-acasa
-despre Samy Ilie
-servicii
-solicita consultanta
-contact.

Formularul de solicitare consultanta se poate completa in mai putin de 8-10 minute, daca solicitantul poate rezuma cu usurinta cazul pentru care are nevoie de suport juridic.
Nu te costa nimic sa completezi si sa trimiti formularul, ci ai de specificat: numele, adresa de e-mail, subiectul discutiei, mesajul propriu-zis.

Trebuie sa stii ca poti avea o problema in Israel si ca simplu turist, nu trebuie sa fii stabilit in acesta tara, sa lucrezi sau sa ai afaceri aici, ci poti fi in tranzit si din cauza unei neintelegeri sau a necunoasterii unor prevederi legale, sa te trezesti in arest sau in fata unei instante.La fel de important este faptul ca firma din Israel are reprezentanta si la Bucuresti, prin urmare familia din Romania poate interveni pentru cel plecat in strainatate, daca are probleme cu justitia.

Dar ce il recomanda pe Samy Ilie ca aparator al drepturilor romanilor din Tara Sfanta?
1. Expertiza celor 33 de ani de munca in slujba Israelului si a cetatenilor. Nu a fost usor sa conduca echipe de procurori cunoscuti pentru profesionalismul lor si pentru exigenta lor, sa mentina securitatea intr-un teritoriu cu milioane de locuitori si sa colaboreze cu politia in elucidarea unor anchete extrem de dificile.
2. Cunoasterea legislatiei israeliene si internationale si convingerea ca drepturile omului sunt sfinte si trebuie respectate.
3. Miile de cazuri castigate in fata instantelor civile, penale, militare si comerciale.
4. Eliberarile pe cautiune obtinute pentru romani si gratierile prezidentiale.
5. Sutele de afaceri reusite si cetateniile obtinute de romani in Tara Sfanta.
6. Multe permise de conducere inapoiate posesorilor care au comis diferite infractiuni de circulatie.
7. Talentul de excelent orator. Discursul sau este la fel de captivant in romana, in engleza si in ebraica.

Acum sper ca ati inteles, dragi romani, cui sa va adresati cand va aflati in Israel si sunteti anchetati de politie, chemati in instanta, vi s-a retinut permisul de conducere sau mai rau: sunteti in arest.Sa ai datele de contact ale unui aparator de nadejde inseamna sa ti se garanteze apararea drepturilor sau cea mai mica pedeapsa, in cazul in care ai incalcat legile.

Samy Ilie este cel mai cunoscut roman in Israel si una dintre cele mai iubite persoane de catre conationalii sai.„Eram inchis de o ora si simteam ca nu mai rezist o secunda, cand am fost anuntat ca m-a eliberat pe cautiune avocatul meu.Nu contactasem niciun aparator si mi s-a parut ca a picat din cer salvatorul.

In realitate, prietenii cu care venisem in excursie l-au contactat, iar el a alergat sa ma salveze, povesteste B.P, detinatorul unui restaurant cu specific romanesc in Israel.Minunea care s-a petrecut cu mine aici, m-a facut sa iubesc tara aceasta si sa decid sa raman”.Omul sfinteste locul si nu este greu de inteles de ce multi romani s-au stabilit aici, au afaceri aici si gusta cupa succesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.