Distreaza-te in timpul liber in cadrul sesiunilor de laser tag

Timpul liber este foarte important pentru a ne relaxa si a ne incarca bateriile dupa zilele obositoare si stresante de la locul de munca. Fiecare dintre noi are diferite pasiuni si diferite hobby-uri de care dorim sa ne bucuram in timpul liber. Daca esti printre persoanele care prefera sa faca miscare, dar in acelasi timp sa se si distreze, atunci poti sa ai in vedere optiunea de a participa la sesiuni de laser tag Cluj in timpul tau liber.

Laser tag-ul poate fi o optiune perfecta pentru acele persoane care doresc sa se relaxeze intr-un mod activ si plin de adrenalina chiar fara a fi nevoite sa plece din oras undeva in mijlocul naturii. Cu alte cuvinte, sesiunile de laser tag Cluj pot sa fie alegerea perfecta pentru a te distra in cele cateva ore libere pe care le ai dupa ziua de lucru chiar si la mijloc de saptamana.

Intra in lumea laser tag-ului

Atunci cand vorbim despre laser tag in Cluj avem in vedere acel joc bazat pe arme de mana care functioneaza cu ajutorul semnalelor de infrarosu. Armele respective sunt folosite pe parcursul jocului pentru a trage si a nimeri „adversarii”. O sesiune de laser tag se desfasoara intre doua echipe participante, fiecare fiind echipata cu arme si cu veste speciale care vor capta semnalele cu infrarosu.

In momentul in care vestele special concepute pentru acest joc capteaza semnalele provenite din armele cu infrarosu, se acumuleaza puncte in cadrul jocului. Prin urmare, pentru a castiga acest joc este nevoie sa acumulezi cat mai multe astfel de puncte, in acelasi timp in care tu eviti luminile infrarosii ale „adversarilor”.

Intreaga actiune se desfasoara in spatii special amenajate, fie ca vorbim despre spatii interioare sau exterioare. Cel mai adesea sesiunile de laser tag au loc in sali si spatii interioare special amenajate pentru acest joc. Durata unei astfel de sesiuni este de aproximativ 20 de minute si presupune multa miscare fizica in cadrul unei astfel de sesiuni.

Rezerva o sesiune de laser tag in Cluj

Daca iti doresti sa te relaxezi intr-un mod activ si sa te si distrezi la maxim in acelasi timp, atunci fara doar si poate ca laser tag-ul poate fi cea mai potrivita alegere. Acest joc de tip army este foarte eficient pentru arderea unui numar important de calorii datorita efortului fizic depus intr-o astfel de sesiune, efort fizic echivalent cu un antrenament la sala de fitness.

Mai mult, datorita faptului ca nu dureaza foarte mult, sesiunile de laser tag Cluj pot oricand sa fie modul de relaxare chiar si intr-o seara din mijlocul saptamanii cand vrei sa te deconectezi de la rutina si de la sarcinile pe care le ai de indeplinit. In cadrul unei astfel de sesiuni de laser tag vei putea sa petreci timp foarte placut alaturi de prieteni sau de colegi. De asemenea vei putea sa contribui la „sudarea” spiritului de echipa dintre tine si prietenii sau colegii alaturi de care participi la acest joc. Poti sa rezervi o sesiune de laser tag la Dipic Fun pe www.dipicfun.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.