Devino partener strategic în dezvoltarea celui mai mare lanț de clinici din România

Esti medic stomatolog, detii o clinica stomatologica i iti doreti evolutie pe plan profesional?

Life Dental Spa este numele unui lant de clinici stomatologice din Bucureti i din Iai care a ajuns la inima pacientilor gratie tratamentelor minim-invazive, biocompatibile i ultramoderne realizate cu ajutorul laserului stomatologic.

Firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL este cea sub care lucreaza brand-ul Life Dental Spa, aceasta avand o experienta de peste 12 ani in domeniul financiar. La conducerea Life Dental Spa sta dr. Cristina Obreja, medic fondator i CEO tefan Obreja, cei doi punand bazele posibilitatii de francizare, in scopul oferirii de afaceri la cheie pentru medicii pasionati.

Franciza Life Dental Spa – un pas spre succes

Franciza Life Dental Spa se adreseaza mai ales medicilor care au deja o clinica stomatologica i doresc evolutie pe plan profesional i financiar.

Cu ajutorul francizei, investitorii beneficiaza de sprijin constant oferit din partea Life Dental Spa, atat pe plan administrativ, cat i medical – prin training-uri periodice pentru echipa de medici! .

Viziunea Life Dental Spa consta in realizarea de tratamente stomatologice inovative, FaRa DURERE i minim-invazive – totul cu ajutorul tehnologiei ultramoderne a laserului dentar.

Astfel, pacientii care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa se pot bucura de experiente de cinci stele in cabinetul stomatologic!

Care sunt posibilitatile de colaborare?

2021 reprezinta anul extinderii pentru Life Dental Spa – brand-ul este in cautare de clinici in toate oraele mari din Romania (Cluj, Timioara, Braov) cu scopul de a aduce stomatologia la un alt nivel pe teritoriul intregii tari!

Pentru o colaborare de succes, este esential ca investitorii sa cunoasca toate posibilitatile de francizare, printre care se numara:

  • Investitie 100% din partea colaboratorului, Life Dental Spa oferind sprijin organizatoric prin training-uri periodice pentru personalul medical i cel administrativ, front-desk

  • Investitie 50-50: 50% din suma e acoperita de colaborator, iar 50% de Life Dental Spa

  • Investitie 100% oferita de Life Dental Spa, colaboratorul urmand sa beneficieze de un procent pentru management

De ce sa alegi franciza Life Dental Spa?

Din pacate, din ce in ce mai multi romani sufera de variate probleme dentare, ceea ce inseamna ca este esential ca pacientii sa aiba parte de tratamente realizate la cel mai inalt standard al calitatii i al durabilitatii. Astfel, franciza Life Dental Spa se adreseaza mai ales medicilor stomatologi care detin deja o clinica stomatologica i tintesc spre modernizare, investitorii beneficiind de:

  • Training periodic oferit de dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic, pentru echipa de medici din clinica respectiva

  • Training-uri oferite pentru perosnalul administrativ

  • Soft specializat pentru optimizarea incasarilor, cheltuielilor i pacientilor

  • Implementarea de protocoale i de tehnici de lucru testate i verificate

Medicii care impartaesc viziunea Life Dental Spa pot accesa franciza.lifedentalspa.ro pentru a afla mai multe detalii cu privire la cum se pot alatura echipei! Pentru a fi cat mai aproape de nevoile pacientilor, este esential ca medicii sa colaboreze, in scopul realizarii de tratamente inovative i moderne!

inscrie-te i tu pentru a obtine franciza Life Dental Spa i fii parte din cel mai mare lant de clinici stomatologice din Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.