Detectoare camere daca banuiesti ca esti supravegheat

Este usor sa fii monitorizat cu o camera ascunsa. Acest lucru nu se aplica doar politicienilor, ci poate afecta si pe oricine altcineva – de exemplu in apartamente de vacanta sau cazare la alti proprietari. Chiar daca este interzis sa monitorizeze pe ascuns oamenii, mai ales in viata lor privata, unii proprietari de case de vacanta nu se conformeaza. Acelasi lucru este valabil si pentru camerele de hotel si alte locuri de cazare.

Deci se impune prudenta si in acest caz, este important sa utilizezi detectoare camere ascunse. In multe cazuri, camerele ascunse nu sunt hardware costisitoare, specializate. Designul tot mai mic al dispozitivelor de urmarire, inseamna ca aceste camere pot fi ascunse in ceasuri, detectoare de fum si alte obiecte.

Camerele ascunse pot fi, de asemenea, adapostite si neobservate in jucarii de plus, pixuri si alte dispozitive. Alte ascunzatori comune includ lampi, ventilatoare de tavan, computere si televizoare.

Ce sa faci daca banuiesti ca esti supravegheat?

Daca banuiesti ca esti supravegheat in propria casa sau intr-o locatie inchiriata, utilizeaza detectoare camere ascunse. Camerele au nevoie de un camp vizual clar. Asa ca merita sa verifici mai intai acele locuri, care ofera o vedere clara a camerei si o modalitate buna de a monta o camera in mod discret.

Citeste si: CUM CE TE AJUTĂ UN DETECTOR DE CAMERE?

Camerele ascunse sunt adesea gazduite in dispozitive care fac parte din echipamentul standard al unei incaperi. Sau camerele sunt blocate in deschideri de ventilatie si detectoare de miscare, in spatele draperiilor sau in dispozitive electrice. Chiar si micile gauri din dispozitivele despre care ai putea crede ca este doar un design, poate ascunde obiectivele camerei.

Lentilele acestor camere sunt de obicei foarte mici. Uita-te la toate dispozitivele electrice, inclusiv la cele care sunt instalate permanent, cum ar fi tastaturile sistemului de alarma montate pe perete. Camerele pot fi ascunse si in telefoane si in spatele oglinzilor.

Daca utilizezi detectoare camere ascunse, ar trebui sa te asiguri ca acestea sunt la cel mai recent standard. Detectoarele cauta frecvente pentru camere si, prin urmare, ar trebui sa acopere toate frecventele. In majoritatea cazurilor, intervalul de frecventa este intre 2 si 3 gigaherti. Noile camere folosesc frecvente diferite fata de frecventele de cautare ale vechilor detectoare.

Aici sunt adesea folosite frecvente in intervalul de la 5 la 6 gigaherti. Pe langa detectoarele conventionale, exista desigur si detectoare pentru profesionisti. Dispozitivele profesionale ofera setari mai fine, au mai multe optiuni de afisare, o durata de viata mai lunga si acopera toate gamele de frecventa.

Pentru a gasi camere ascunse, exista trei abordari care se bazeaza una pe cealalta. In primul rand, ar trebui sa perchezitionezi sediul si sa arunci o privire mai atenta la orice obiect suspect.

Dupa aceea, utilizeaza smartphone-ul sau tableta pentru a cauta camere ascunse folosind scanere IP, cautare WiFi si aplicatii speciale, precum si blitul si camerele din fata si din spate. Daca asta este prea sofisticat pentru tine, cumpara detectoare camere si foloseste-le pentru a verifica si imprejurimile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.