Descopera functiile aplicatiei software Autodesk Revit 2021

Suita de programe apartinand celor de la Autodesk este fara doar si poate cea mai utilizata atunci cand vine vorba despre domenii de activitate precum arhitectura, constructii sau lucrari de infrastructura. In cadrul aplicatiilor Autodesk exista mai multe tipuri de aplicatii menite a facilita fluxul de lucru in aceste domenii de activitate, iar una dintre aplicatiile cele mai puternice este Revit.

Autodesk Revit reprezinta o aplicatie software pentru BIM (Building Information Modeling) care asigura o multime de functii puternice pentru a avea acces la un proces de proiectare bazata pe modele inteligente in vederea planificarii, proiectarii, constructiei si gestionarii diferitelor tipuri de cladiri si lucrari de infrastructura. Din acest punct de vedere Revit este o aplicatie software care permite realizarea unui proces de proiectare si colaborare dintr-o abordare multidisciplinara.

Ce aduce nou Autodesk Revit 2021?

Cu ajutorul versiunii Revit 2021 utilizatorii au posibilitatea de a configura si de a gestiona spatiile din cadrul cladirilor folosind tehnologia Generative Design direct din aplicatie. Aceasta tehnologie Generative Design implementata in cadrul Revit ofera posibilitatea utilizatorilor de a explora, de a face analiza si de a selecta diferite versiuni ale aceluiasi proiect, versiuni care au fost generate intr-un mod automat de catre soft. La baza acestei tehnologii Generative Design este un calcul algoritmic ce permite aceste functionalitati.

Beneficiile utilizarii Revit se refera in principal la reducerea timpului necesar pentru a crea diferite versiuni ale aceluiasi proiect arhitectural, dar in acelasi timp si la economisirea efortului necesar pentru acest lucru. Astfel vorbim despre functionalitatea Revit de a genera o multitudine de alternative ale modelelor arhitecturale, alternative care au la baza diferite criterii si constrangeri stabilite de utilizator.

Cu alte cuvinte, utilizatorul care foloseste Autodesk Revit 2021 va putea sa introduca diferite criterii si constrangeri in cadrul unui proiect. Ulterior, pe baza previzualizarii diferitelor modele, utilizatorul va putea sa modifice constrangerile si criteriile initiale, pentru ca in final utilizatorul sa aleaga modelul care se potriveste cel mai bine cu cerintele proiectului respectiv.

Folosind aceasta aplicatie tilizatorul va avea acces facil la previzualizarea modelelor, acestea putand fi analizate in format lista sau sub forma interactiva de 3D thumbnail. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea de a sorta, selecta sau filtra variantele propuse de Revit 2021 prin folosirea unor comenzi simple. Pentru implementarea Revit este nevoie ca utilizatorii sa detina subscriptia Autodesk AEC (Architecture, Engineering & Construction).

Beneficiaza de functionalitatile Autodesk Revit 2021

In contextul in care activezi in domeniul proiectarii de cladiri, solutia software Autodesk Revit 2021 este cu siguranta menita a facilita foarte mult fluxul de lucru in cadrul oricarui astfel de proiect de arhitectura. In acest sens este recomandat sa apelezi la o firma specializata care ofera licentiere pentru Revit 2021 si pentru alte aplicatii software Autodesk necesare pentru a rula Autodesk Revit 2021.

Cu o experienta de peste 25 de ani in oferirea de solutii personalizate pentru aplicatii software de tip CAD, BIM, vizualizare, proiectare, si Project Management, firma CADexpert NET ofera licentiere Autodesk Revit 2021, Autodesk AEC si alte aplicatii Autodesk. Descopera intreaga oferta de produse si servicii accesand www.cadexpert.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.