Defectiuni la cutia automata de viteze? Apeleaza la specialistii in reparatii cutii automate!

0
585

Daca beneficiile pe care o cutie automata de viteze le ofera te-au convins sa achizitionezi un astfel de autoturism, atunci cu siguranta ai descoperit cat este de confortabil sa conduci un autoturism fara kit de ambreiaj. Pe de alta parte, atunci cand o astfel de cutie de viteze da semne ca ceva este in neregula, singura optiune o reprezinta un service auto specializat in reparatii cutii automate.

Exista multi soferi care atunci cand vine vorba despre cutia manuala incearca pe cont propriu sa rezolve eventualele defectiuni sau apeleaza la diferite cunostinte. Pe de alta parte, in cazul cutiei automate de viteze acest lucru este nerecomandat datorita complexitatii acestei cutii de viteze, dar si datorita faptelor ca exista riscul de a provoca daune majore cutiei de viteze automate atunci cand orice interventie nu este efectuata de un mecanic specializat.

In consecinta, la cel mai mic semn ca exista vreo defectiune la cutia automata de viteze este recomandat sa te adresezi unui service auto specializat in reparatii cutii automate. Mai mult, poti apela la un astfel de service auto si pentru revizia periodica a cutiei automate de viteze. Revizia periodica a cutiei de viteze automate asigura o utilizarea indelungata in parametrii optimi a autoturismului.

Mecanici specializati in reparatii cutii automate

Cutia automata de viteze trebuie intotdeauna lasata in seama unor mecanici auto profesionisti si specializati in acest model de cutie de viteze. Acestia au atat pregatirea necesara pentru a identifica orice eventuala defectiune, cat si echipamentele cele mai performante pentru a pune diagnoza corecta unei cutii de viteze automate care da semne ca ceva este in neregula.

Pe de alta parte, mecanicii profesionisti sunt instruiti si pregatiti pentru a repara orice tip si model de cutie automata de viteze. Acest lucru garanteaza pentru calitatea manoperei efectuate intr-un service auto acreditat si autorizat RAR. Mai mult decat atat, experienta foarte vasta in rezolvarea defectiunilor la transmisia automata a cutiei de viteze reprezinta un alt element care certifica solutionarea eficienta o oricarei defectiuni aparute la cutia de viteze a autoturismului.

In contextul in care numarul de autoturisme pe cutie automata de viteze a crescut tot mai mult in ultimii ani si in Romania, numarul de service-uri auto care ofera inclusiv servicii in repararea cutiilor automate de viteze a crescut de asemenea. Unul dintre cele mai reputate si apreciate astfel de service-uri auto este SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti.

Ce recomanda service-ul Automatic Gearbox?

Daca esti soferul unui autoturism pe cutie automata de viteze si iti doresti sa beneficiezi de cei mai buni mecanici in acest domeniu, atunci cu siguranta service-ul Automatic Gearbox este alegerea potrivita. Cu peste 20 de ani de experienta in rezolvarea tuturor tipurilor de cutii de viteze si cu mai bine de 15 ani de experienta in reparatii cutii automate, aceasta echipa de mecanici garanteaza pentru calitatea pieselor înlocuite și a manoperei.La Automatic Gearbox vei putea beneficia de servicii de diagnoza gratuita si fara a avea nevoie de programare. Mai mult, intreaga gama de servicii este executata de mecanici autorizati RAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.