De ce să joci pe cota 2 la pariuri

Atunci cand vorbim de pariuri, indiferent de sport, cea mai populara cota este cota 2. Este, de asemenea si cea mai simpla strategie la pariuri. Miza acestui pariu se refera la dublarea sumei pariate. Desi este o strategie simpla de pariere, aceasta presupune multa analiza si coordonare deoarece poate fi si periculoasa.

Cota 2 la pariuri – Avantaje

In primul rand, avantajul acestei cote este ca se poate obtine foarte usor. Nu trebuie sa cauti foarte multe meciuri pentru a obtine aceasta cota.Foarte multi pariori fac un bilet cu cota 2 dintr-un singur meci, deci faci o economie destul de mare de timp fara sa mai stai sa cauti meciuri care sa iti obtina o cota de 10, de exemplu. In acelasi timp ai un avantaj pentru ca sansele de castig sunt mult mai mari avand doar un meci pe bilet. Desigur, poti face biletul zilei cota 2 din 2 sau 3 meciuri cu cote mici, in cazul in care nu gasesti un meci de care nu esti sigur ca va avea rezultatul asteptat.

Un alt avantaj care ti-l aduce alegerea acestei cote este faptul ca poti paria pe un jucator sau pe o echipa pe care ii urmaresti de ceva timp si le stii stilul de joc. Specializarea pe un anumit sport te ajuta mult la aceasta cota. Neavand nevoie de multe meciuri puse pe bilet, poti lejer sa iti plasezi miza pe echiepele sau jucatorii favoriti obtinand o cota de 2.

Cota 2 la pariuri – Dezavantaje

Un dezavantaj atunci cand plasezi mize cu cota 2 este acela ca, profitul nu va fi peste noapte. Cei care folosesc aceasta strategie obtin profit pe perioade lungi. Necesita multa atentie pentru a obtine profit in timp din aceasta cota, de aceea cei care vor mai multa actiune si adrenalina vor fi putin dezamagiti daca vor urma aceasta reteta.

Cota 2 se potriveste mai bine celor care au un apetit scazut pentru risc. Atunci cand pierzi un bilet pe cota 2 esti mai putin afectat decat atunci cand ai un bilet cu o cota de 15 care iti poate aduce un profit urias. In acest fel, te vei bucura mai mult de vizionarea meciului si vei sta mult mai relaxat cand stii ca ai un bilet cu o cota de 2. Pentru a obtine un profit mai mare poti pune mai multe bilete cu aceasta cota daca ai analizat bine meciurile respective si ai calculat o sansa de castig mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.