De ce sa alegi reincarcarea online a cartelelor telefonice

Cartelele de telefonie mobila reincarcabila iti ofera toate beneficiile in materie de voce si date, in conditii de maxima libertate in ceea ce priveste costul si valabilitatea serviciilor. Singura grija pe care o ai este sa alegi oferta care te avantajeaza cel mai mult, extraoptiunea potrivita si sa incarci creditul la timp. Iata care sunt motivele pentru care varianta online este cea mai potrivita pentru reincarcare cartele telefonice.

Este simplu

Serviciile de reincarcare a cartelelor telefonice sunt disponibile in cele mai diverse variante. Marile companii de telefonie mobila ofera aceasta posibilitate atat pe site-urile oficiale, cat si prin aplicatiile dedicate. 

Din Google Play si App Store poti descarca gratuit aplicatii pentru Android si iOS, cu optiuni simple de reincarcare. Pe langa aceste variante exista si site-uri dedicate, cu interfata mult mai simpla si mai prietenoasa cu utilizatorii. 

Daca site-urile oficiale pun accentul in special pe promovarea ofertelor generale de abonamente noi, telefoane mobile si accesorii, pentru reincarcarea cartelelor un site care se ocupa exclusiv cu acest tip de servicii este de preferat. Intri, introduci numarul de telefon si valoarea in euro de reincarcat chiar din pagina de start si esti redirectionat catre un portal de plata.

Este sigur

Atat serviciile asigurate de companiile de telefonie mobila, cat si cele care se ocupa exclusiv cu reincarcarea cartelelor Pre Pay folosesc portaluri de plata 100% sigure. Intr-o epoca in care frauda electronica si furtul de identitate reprezinta probleme din ce in ce mai serioase, grija pentru informatiile financiare digitale trebuie sa fie sporita.

Este rapid

Orice varianta de incarcare online dureaza mai putin de un minut. Din momentul in care plata electronica a fost confirmata, in cateva zeci de secunde primesti mesaj pe telefon cu noua valoare a creditului cartelei tale.

Disponibil de oriunde

Cartelele reincarcabile au acoperire nationala si internationala. Indiferent ca le folosesti in tara sau pentru servicii in Roaming, procedura de reincarcare este disponibila de oriunde. Trebuie doar sa ai acces la internet si sa stii numarul de telefon pe care doresti sa il incarci. 

Daca esti in tara si ai un copil la studii sau in vacanta in strainatate, ii poti incarca creditul de acasa, pentru a beneficia de servicii de date si voce in Roaming. Si invers, daca esti plecat in strainatate si ai un SIM cu cartela reincarcabila pe care il folosesc parintii pentru a putea tine legatura, din orice oras al lumii poti accesa un site de internet care se ocupa cu astfel de servicii. Te conectezi la internet, introduci numarul pe care doresti sa il incarci, valoarea in euro si cei de acasa se bucura de noul credit si prelungirea valabilitatii pentru a putea comunica in continuare.

Cartela reincarcabila de telefonie mobila iti ofera toate serviciile de voce si date, in tara si in strainatate, cu libertate totala in ceea ce priveste costurile si durata. Nu esti legat contractual de nici un furnizor, reincarci atunci cand doresti si iti poti pastra numarul de telefon pana la un an dupa ultima incarcare. 

Varianta Pre Pay este ideala pentru primul telefon al copilului sau pentru telefonul parintilor din mediul rural, care nu doresc decat sa comunice periodic. O solutie la fel de buna este pentru calatoriile in strainatate, deoarece nu te expune la cheltuieli suplimentare in Roaming la urmatoarea factura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.