De ce sa alegi anvelope de iarna Hankook

Grupul coreean Hankook a ajuns acum din urma producatorii premium. De exemplu, anvelopele Hankook sunt acum folosite ca echipament original la unele modele BMW. Hankook este acum unul dintre producatorii de anvelope cu cea mai rapida crestere din lume.

Printre altele, modelele de anvelope de iarna Hankook  sunt responsabile pentru ascensiunea producatorului, deoarece acestea sunt in mod constant imbunatatite, fiind si mai bine adaptate la conditiile de zapada si gheata in ceea ce priveste profilul si compusul benzii de rulare.

Producatorul de anvelope are de cativa ani pe piata anvelopa de succes MS Hankook Winter i*cept, care a fost conceputa pentru drumurile acoperite cu zapada si inghetate. Cu aceasta anvelopa de iarna Hankook, care se afla mai mult in segmentul de pret mediu, aderenta ridicata pe zapada si zgomotul redus al anvelopei de drum au fost subliniate pozitiv. Aceasta anvelopa a fost dezvoltata in continuare, rezultand noua generatie de anvelope de iarna Hankook – Winter i*cept Evo si Winter i*cept RS.

Anvelope de iarna Hankook – Winter i*cept RS

Aceasta din urma a fost prezentata la sfarsitul anului 2011 ca cea mai recenta anvelopa MS a producatorului, care este potrivita pentru vehicule mici si mijlocii. Aceasta anvelopa de iarna se caracterizeaza printr-o aderenta buna atat pe teren uscat, cat si pe umed si, desigur, inghetat.

Potrivit producatorului, la proiectarea i*cept RS, s-a acordat o atentie deosebita criteriilor UE pentru aderenta pe teren umed, frecarea la rulare si confortul de conducere, care au intrat in vigoare in 2012. Aceasta serie include, de exemplu, Winter i*cept RS W442, care este un insotitor de incredere pentru iarna. Hankook este partener al initiativei Pro Winter Tires.

Citeste si: Ponturi Utile Pentru Recunoasterea Anvelopelor De Iarna

Unii producatori din industria auto se bazeaza deja pe anvelopele de calitate de la Hankook si le folosesc in productia lor. Hankook apartine astfel si cercului select al producatorilor de echipamente originale pentru livrarea vehiculelor franco fabrica. Acestea includ Volkswagen, Ford, Volvo, Renault, Smart, Hyundai, Kia, Daewoo si Mitsubishi. Dar sunt implicati si Audi, BMW sau Mercedes-Benz si multi altii.

Cat de bune sunt anvelopele de iarna Hankook?

Producatorul si-a fabricat odata anvelopele in Asia – din motive legate de originea sa. Dar asta s-a incheiat in 2007. De atunci, uzina din Dunaujvaros, Ungaria, la 68 km sud de capitala Budapesta, aprovizioneaza piata europeana. Acest lucru nu este numai bun pentru mediu (rute de transport mai scurte), dar compania isi asigura si standardul ridicat. Acest lucru il diferentiaza pe Hankook de alte marci ieftine.

Cat de bune sunt anvelopele de iarna Hankook? Dupa cum poti vedea, exista motive mai mult decat suficiente pentru a te baza pe anvelope de iarna Hankook atunci cand vine vremea sa le schimbi. Acest lucru este demonstrat si de numeroase teste, inclusiv cele ale ADAC. Asa ca este timpul sa-ti pui increderea in anvelope de iarna Hankook. Poti gasi anvelope de iarna Hankook la un pret moderat, la anvelomag.ro.

O anvelopa de iarna buna, este Hankook W320 Winter i*cept evo2. Daca esti in cautarea unei anvelope de iarna performante, cu siguranta iti va placea acest produs. Vine cu un compus de silice cu aderenta ridicata si poate fi folosit pentru numeroase vehicule. Ca rezultat al performantelor excelente pe zapada si gheata, anvelopa de iarna impresioneaza prin confort maxim si rezistenta remarcabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.