Cum te ajuta o tabla magnetica la birou?

Nu doar scolile au nevoie de o tabla magnetica, asa cum sunt cele de la https://www.absolutoffice.ro/tabla-magnetica/  ci si spatiile de birouri. Specialistii au constatat ca sunt foarte multe firme care nu utilizeaza astfel de table si atrag atentia asupra importantei lor si asupra modului in care ele pot influenta activitatea firmei, atat individual cat si pe echipe.

O tabla magnetica este suportul ideal la sedinte

Probabil ca cei care lucreaza in companii stiu deja asta. Sedintele fara un suport de lucru pe care sa fie scrise ideile principale, devin plictisitoare si multe informatii se pierd inainte ca angajatii sa iasa pe usa. Prin urmare, o astfel de tabla va ajuta la structurarea ideilor si va face mai usoara munca in echipa.

Citeste si: Cum alegi cea mai bună tabla magnetică menită să te ajute în activitatea ta profesională de la domiciliu?

Tabla stimuleaza memoria vizuala, aceasta fiind cea mai frecvent intalnita dintre toate cele trei tipuri, ceea ce inseamna ca atunci cand sunt folosite markere colorate, simboluri si magneti, tabla va deveni un subiect de interes si se vor memora cu usurinta toate informatiile.

Tabla magnetica este perfecta pentru cei care lucreaza in echipe

In momentul in care anumite taskuri sunt rezolvate in echipa, este mult mai usor ca informatiile sa se pastreze si sa ajunga la toata lumea, daca sunt scrise pe o tabla magnetica. De obicei, inainte de a se apuca de un proiect, echipele fac brainstorming, iar ideile principale sunt notate undeva.

Sunt si firme care folosesc colile de flipchart, dar acestea vin cu unele neajunsuri. Va trebui sa se arunce multa hartie, spatiul de lucru este mai mic si de cele mai multe ori markerele trec prin foi, daca acestea nu sunt indeajuns de groase.

Tabla magnetica este locul in care angajatii isi pot lasa mesaje

Pentru ca este, asa cum spune si numele ei, magnetica, pe ea se pot lipi mesaje cu mici magneti, astfel incat colegii sa le vada. Ulterior, acestea pot fi date jos. Se pot lasa sarcini suplimentare, date si deadline-uri pe care toti colegii sa le poata citi. De asemenea, pot fi prinse de tabla si mesaje motivationale de la liderii de echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.