Cum sa te pregatesti de nunta in mod adecvat?

Procesul de pregatire a nuntii trebuie sa fie bine organizat, astfel incat toti invitatii sa petreaca momente memorabile. De asemenea, evenimentul trebuie sa fie exact cum si-au imaginat mirii, pentru a se bucura din plin de clipele petrecute in una dintre cele mai importante ocazii din viata lor: nunta.

Pe langa faptul ca trebuie sa puna la punct aspecte esentiale, cum ar fi alegerea trupei muzicale, a decorului restaurantului si a tematicii, a meniurilor pentru invitati, mirii trebuie sa se hotarasca si cu privire la detaliile importante, precum la alegerea unor marturii nunta potrivite.

3 idei de marturii de nunta pe care sa le iei in considerare

1. Borcanele de miere

Borcanelele de miere intra in categoria marturiilor de nunta dulci, care sunt preferate de cei mai multi dintre invitati. Acestea sunt, de cele mai multe ori, handmade, iar forma recipientelor poate fi de inima, cilindrica, hexagonala, in functie de preferinte.

Citeste si: Mărturiile de nuntă dulci – de ce să le alegi şi cât de apreciate sunt de invitaţi?

2. Saculeti de lavanda

O alta idee de marturie de nunta este reprezentata de saculetii de lavanda, care au un miros placut, persistent si care au un aspect estetic. De asemenea, sunt si practici, fiind folositi ca odorizanti de camera. Bineinteles, au si o simbolistica remarcabila: se considera ca saculetii de lavanda aduc bogatie si fericire.

3. Lumanare realizata din ceara de albine

Lumanarile parfumate sunt suvenire apreciate de multe persoane, mai ales de invitatii de la nunta, care vor aprecia gestul si care vor pastra marturia ca dovada a faptului ca au asistat la un eveniment atat de important.

O alta componenta care trebuie sa fie luata in considerare consta chiar in achizitionarea unor lumanari de cununie in genul acestora: lumanari decorate cu flori de sapun, cu flori de matase, cu flori uscate si bumbac, cu satin si dantela. Alegerea lumanarilor potrivite este o procedura importanta, pentru ca iau parte la una dintre cele mai importante momente din intregul eveniment: la momentul cununiei.

Prin urmare, organizarea unei nunti implica o multime de sarcini, care trebuie sa fie respectate pana in cel mai mic detaliu, astfel incat totul sa descurga in parametri optimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.