Cum sa alegi un furnizor de apa de izvor potrivit pentru tine

Hidratarea este esentiala indiferent de varsta, gen sau stil de viata. Apa pe care o bei acasa impreuna cu familia sau la birou alaturi de colegi trebuie sa fie sigura si de calitate. Daca vrei sa scapi de grija aprovizionarii, cu drumuri la magazin si risipa de efort, timp si bani, solutia este sa apelezi la un furnizor de apa de izvor. Intrucat exista o varietate de oferte in piata, iti prezentam cateva criterii de care sa tii cont inainte de a alege.

Calitatea apei

Cel mai important aspect cand vine vorba despre apa de baut este calitatea produsului. Grija alegerii alimentelor pe care le consumi este vitala pentru sanatatea ta. Bacteriile prezente in apa de baut din diverse motive reprezinta un real pericol pentru starea ta de bine si pot duce chiar la afectiuni serioase. In plus, apa de izvor poate avea anumite proprietati specifice unor categorii. Spre exemplu, laptele pentru sugari trebuie preparat cu un anumit tip de apa; cand sunt in puseu de crestere, copiii au nevoie de mai mult calciu; adultilor li se recomanda pH ridicat sau scazut in functie de conditiile de sanatate si de stilul de viata. Stabileste tipul de apa de care ai nevoie si alege un furnizor care ti-l poate oferi.

Cantitatea necesara

Atunci cand inchei un abonament de furnizare a apei acasa sau la birou, ti se solicita anumite detalii cu privire la necesitatile aprovizionarii. Daca nu poti estima volumul de apa pe care il consumi in familie sau impreuna cu partenerii, colegii si clientii, furnizorii de calitate iti pot oferi consultanta de specialitate. Comunica-le numarul de persoane si, in functie de anumite date, ti se va prezenta un consum mediu din experienta pietei.

Mai mult decat apa

In bucataria propriei locuinte sau in camera de gustari de la birou, recipientul de apa este aproape unit cu aparatul de cafea. Din acest motiv, LaFantana.ro nu livreaza doar apa curata si gustoasa, ci si cafea delicioasa, cu sau fara watercooler sau espressor in custodie. Astfel, cu un singur abonament, acoperi nevoile esentiale ale casei sau firmei.

Intervalul de livrare

Contractul de furnizare a apei de izvor de baut presupune un anumit interval de livrare. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca furnizorul poate onora comenzile asumate indiferent de sezon, aglomeratie, volum crescut si alte conditii. Riscul de a ramane fara apa chiar si cateva zile in preajma unor Sarbatori sau in zilele toride de vara nu trebuie asumat niciodata. La fel de importanta este si flexibilitatea furnizorului, indiferent de solicitari. Sa zicem ca vara, timp de o luna, plecati cu totii in vacanta si nu mai ai nevoie de aceleasi cantitati convenite. Alege acel furnizor care iti permite un grad minim de libertate in ceea ce priveste livrarile. Se poate intampla si invers, ca in preajma unor evenimente importante, sa ai nevoie de o cantitate mai mare de apa. Asigura-te ca partenerul ti-l poate pune la dispozitie in cel mai scurt timp.

Service si mentenanta

Daca ai ales un abonament cu aparatura in custodie trebuie sa te preocupe si interventiile, in caz de avarie. Ca orice dispozitiv electric, watercoolerele sau espressoarele sunt supuse defectiunilor. Un furnizor de calitate raspunde cu promptitudine solicitarilor de service sau mentenanta. Intretinerea este foarte importanta, deoarece aparatele pot acumula bacterii si impuritati periculoase pentru santate. Igienizarea periodica a filtrelor diminueaza acest risc.

Alegerea furnizorului de apa de izvor pentru locuinta sau biroul tau trebuie facuta tinand cont de volumul estimat al consumului, de calitatea apei si de stabilirea clara a serviciilor de care ai nevoie. Compania care raspunde cel mai bine la aceste solicitari este partenerul potrivit.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.