Cum sa alegeti aplicele LED pentru fiecare camera?

Cu un consum redus de energie si disponibile intr-o mare varietate de forme si puteri, aplicele LED se potrivesc in orice decor si ne lumineaza casele la interior sau exterior.

In functie de destinatie poti alege aplice LED:

-pentru bai.

-pentru interior- camere de zi, bucatarii, dormitoare.

-pentru fatade, curti interioare sau iluminat arhitectural.

-pentru iluminatul de siguranta.

Aplicele LED rotunde simple sunt o alegere excelenta universala si se potrivesc in orice incapere. Sunt livrate asamblate, gata de montaj, in diverse dimensiuni, forme si puteri si ofera o lumina ambientala ampla care se combina usor cu alte surse de lumina. Puteti opta pentru o aplica LED simpla sau pentru o aplica LED inteligenta, controlabila prin telecomanda sau telefon.

Atunci cand LED-urile sunt montate intr-o aplica cu efect diamant sau o lustra in forma de spirala, lumina emisa are o stralucire aparte si da un aer chic spatiului.

Plasata langa blat sau deasupra insulei din bucatarie, aplica cu LED poate fi de un real ajutor la gatitul si aranjatul mesei. Ideal este sa alegeti aplice LED dimabile, a caror lumina poate fi reglata in functie de necesitati: mai stralucitoare atunci cand gatiti si o lumina mai redusa pentru momentele in care doriti sa va bucurati de o cina relaxanta alaturi de familie.

Montati aplice LED cu senzor de miscare pe coridoarele locuintei, scari de acces sau zone cu trafic redus si aduceti mai multa siguranta dar si o reducere considerabila a consumului de energie. In functie de tipul de senzor, aceste aplice pot fi programate sa functioneze in functie de nivelul de iluminare din incapere, se poate seta timpul de functionare dar si raza de detectie a miscarii.Plasati mai multe surse de iluminat daca este o incapere lunga si doriti o buna iluminare.

In ceea ce priveste baia, aveti nevoie de aplice LED cu diverse grade de protectie la umiditate in functie de pozitia lor comparativ cu zonele cu umiditate ridicata. In zonele apropiate de cabina de dus, aplicele trebuie sa aiba grad de protectie de IP44 sau IP65. Aplicele pentru baie pot fi pentru iluminatul oglinzii cu diverse tipuri de montaj , iluminat ambiental sau iluminat general. Daca nu te-ai decis asupra tipului de alb , poti opta pentru aplice led care isi pot modifica temperatura de culoare. Acestea sunt usor de instalat si va ofera exact lumina de care aveti nevoie in spatiul si decorul respectiv.

Aplicele led inteligente pot avea inclusa si o boxa multimedia care se poate controla prin telefon. Astfel poti obtine in camera de zi sau dormitor ambianta pe care o doresti, insotit de muzica preferata si culori RGB sau orice tip de alb.

Obtine ambianta dorita cu ajutorul iluminat-ieftin.ro comandand aplica led care ti se potriveste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.