Cum poti remedia in cel mai scurt timp lipsa unui dinte sau a mai multor dinti?

Lipsa unui dinte sau a mai multor dinti nu este deloc placuta nici din punct de vedere estetic, dar nici din punct de vedere functional. Din nefericire foarte multe persoane se confrunta cu problema dintilor lipsa, fie ca vorbim despre persoane in varsta, fie ca vorbim despre persoane tinere. Tocmai din acest motiv este important sa stii care sunt metodele prin care poti ameliora sau rezolva o astfel de problema.

Cea mai eficienta metoda ramane implantul dentar. Iar daca vrei sa rezolvi in cel mai scurt timp aceasta problema, atunci poti sa iti indrepti atentia inspre tratamentul de implant dentar rapid sau tratamentul dinti intr-o zi Alexandria, asa cum se mai numeste implantul rapid.

Avantajele implantului dentar rapid

Implantul dentar inseamna inlocuirea unui dinte lipsa cu o radacina artificiala realizata din materiale biocompatibile precum titanul sau zirconiul. Aceasta radacina artificiala este inserata in osul unde a fost radacina naturala si ulterior se va introduce in radacina respectiva un bont pe care se va prinde o coroana dentara.

Practic dintele implantat va avea aspectul identic cu al unui dinte natural si va indeplini aceleasi functii masticatorii. Implantul dentar clasic inseamna mai multe vizite la cabinetul stomatologic si realizarea procedurilor de inlocuire a dintelui lipsa in mai multe etape.

De cealalta parte, implantul dentar rapid vine sa rezolve intr-un timp foarte scurt aceasta problema si intr-o singura vizita la cabinetul stomatologic, pacientul sa isi rezolve problema dintilor lipsa. Din acest motiv exista mai multe avantaje pe care le ofera implantul dentar rapid.

Daca alegi sa urmezi un tratament dinti intr-o zi Alexandria, vei rezolva cele mai dureroase proceduri intr-o singura vizita la medicul stomatolog. In masura in care este nevoie de extractia unor resturi de radacina, acestea vor fi extrase intr-o singura zi, iar imediat se va introduce implantul dentar. Daca nu exista astfel de proceduri de extractie, inserarea implantului se va face mult mai rapid.

In anumite cazuri este nevoie de completarea cu aditie de os la nivelul gingiei prin faptul ca osul natural nu este suficient pentru osteointegrarea implantului. Inclusiv aceasta procedura se va efectua in aceeasi vizita la medicul stomatolog. Ulterior se va introduce bontul pentru prinderea coroanei dentare si se va monta coroana dentara temporara.

In acest mod pacientul va economisi timp prin faptul ca nu va face foarte multe vizite la cabinetul dentar. De asemenea nu va exista durere sau disconfort in mai multe etape datorita faptului ca toate procedurile chirurgicale sunt efectuate intr-o singura vizita. Nu in ultimul rand merita amintit si avantajul referitor la vindecarea mai rapida in cazul implantului dentar rapid.

Apeleaza la o clinica specializata in implant dentar

In situatia in care vrei sa rezolvi problema unui dinte lipsa sau a mai multor dinti lipsa si te-ai decis ca tratamentul dinti intr-o zi Alexandria este alegerea cea mai inspirata, nu iti ramane decat sa gasesti o clinica specializata si cu medici cu experienta in implantul dentar rapid pentru a beneficia de servicii la standarde ridicate de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.