Cum poti radia o firma fara timp pierdut si fara stres?

Fara doar si poate ca atunci cand ai ales sa iti deschizi o afacere ti-ai dorit sa fie una de succes si sa obtii profitul dorit. Cu atat mai mult cu cat ai investit timp, energie si bani pentru a reusi in activitatea economica pe care ai ales sa o desfasori. Chiar si deschiderea firmei pentru afacerea ta a insemnat timp si energie, mult stres si multa bataie de cap, daca ai ales sa te ocupi personal de deschiderea unei afaceri.

Daca afacerea ta nu mai functioneaza de ceva timp, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa radiezi firma. Cu alte cuvinte trebuie sa ai in vedere stergerea definitiva a firmei din evidentele Registrului Comertului. Doar ca si pentru radiere firma este nevoie de intocmirea unei documentatii si de urmarea unor formalitati. Un proces foarte similar cu cel de infiintare a unei firme.

Daca vrei ca macar pentru radierea firmei sa nu mai iti faci griji, sa nu te mai stresezi si sa nu mai irosesti nici macar o singura ora, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la firmele care ofera astfel de servicii pentru radierea firmelor de la Registrul Comertului.

Poti beneficia de astfel de servicii in cadrul acelor firme care presteaza servicii de consultanta juridica si de infiintare a societatilor comerciale. In momentul in care alegi sa apelezi la astfel de servicii ai certitudinea ca nu vei mai pierde timp si vei scapa de stres in privinta inchiderii definitive a firmei tale.

Pentru radiere firma de la Registrul Comertului este nevoie de completarea unui dosar cu o intreaga documentatie care ulterior vine depusa la aceasta institutie a statului abilitata cu gestionarea evidentei privind societatile comerciale si entitatile cu personalitate juridica din Romania.

In cadrul documentatiei necesare trebuie sa se regasesca copie dupa actele de identitate ale asociatiilor sau administratorilor firmei, copie dupa certificatul de inregistrare care a fost obtinut la infiintarea firmei, dar si o copie dupa contractul privind spatiul folosit drept sediu social. De asemenea trebuie completate o serie de formulare tip pentru Registrul Comertului.

Toate acestea vin depuse intr-un dosar care este inaintat catre Registrul Comertului si care este rezolvat intr-un timp standard conform legislatiei in vigoare. Prin faptul ca alegi sa apelezi la serviciile profesionale pentru radiere firma ai certitudinea ca fiecare etapa a acestui demers va fi urmata conform legislatiei in vigoare si respectand chiar si ultimele modificari legislative in domeniu.

Acest lucru inseamna ca nu vor exista intarzieri in procesul de radiere al firmei si ca in timpul cel mai scurt vei primi documentele care atesta faptul ca firma pe care ai infiintat-o in urma cu ceva timp este radiata definitiv.

Acest demers este foarte important pentru a evita ca pe viitor sa apara taxe care trebuie platite catre diferite institutii ale statului sau alte costuri cu mentinerea firmei in conditii de inactivitate sau de suspendare. Daca ai nevoie de servicii de radiere firma, atunci poti apela cu incredere la astfel de servicii pe lextor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.