Cum este vazut iPhone X in 2022?

SoC-urile Apple din seria A domina spatiul mobil de ani de zile, iar cipul A11 Bionic nu este diferit. Impreuna cu 3 GB de memorie RAM, chipset-ul remarcabil A11 de la Apple ofera performante extraordinare la toate nivelurile. La momentul revizuirii initiale a acestui telefon, era cel mai rapid de pe piata, iar acum, este disponibil la Klap la preturi super avantajoase.

iPhone X si performantele sale

iPhone X este inca la fel de puternic ca cele mai recente si mai bune telefoane Android. Cum asa? Simplu: Apple are chipset-ul A11 si iPhone-ul perfect optimizate pentru a functiona impreuna. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Si rezultatul? Performanta perfecta, care nu numai ca ofera avantaje, dar este si extrem de eficienta din punct de vedere energetic. De aceea, inca mai sunt cautate telefoane X second hand de la iPhone.

Citeste si: Este ok să cumperi telefoane recondiționate?

Pentru cei care sunt ingrijorati ca iPhone X este mai vechi decat iPhone-urile din generatia actuala si ca acest lucru ii va afecta performanta, trebuie stiut ca acesta va livra in continuare toate functiile, intr-un mod eficient, in anii urmatori. Asa proiecteaza Apple telefoanele: sunt construite sa reziste si sa functioneze mult timp, iar iPhone X va fi bun de folosit pentru anii urmatori.

Camera de pe iPhone X este un dispozitiv foarte bun. Apple produce camere solide si fiabile de cativa ani buni, dar odata cu iPhone X a venit pe piata cu ceva foarte impresionant, motiv pentru care fotografiile arata minunat.

Sunt doua camere pe spate de 12 MP cu OIS (stabilizare optica a imaginii) si focalizare automata cu detectie de faza. Una este o camera cu unghi larg f/1.8, iar cealalta este o camera telefoto 2x. Avantajul aici este o perceptie mai buna a adancimii, o performanta mai buna in conditii de lumina scazuta si mai multe detalii in cadrul fotografiilor.

Camera iPhone X nu este la fel de buna ca cea de pe Pixel 2 sau Pixel 3 de la Google, dar este foarte aproape de ele si este usor la egalitate cu Galaxy S10 de la Samsung si Mate 10 de la Huawei. Pentru majoritatea utilizatorilor, camera iPhone X va fi mai mult decat suficienta pentru a capta imagini frumos detaliate, care arata profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.