Creeaza o atmosfera moderna si eleganta datorita lustrei LED

0
373

In ziua de azi, mai multe tehnologii luminoase ne permit sa oferim interiorului nostru o atmosfera aparte, moderna si eleganta. Este cazul lustrei LED care ne ofera posibilitatea de a ilumina o incapere in mod direct sau indirect prin intermediul mai multor puncte de lumina.

Lustra LED prezinta un design elegant si epurat si, cel mai adesea, este inconjurata de un cadru din aluminiu. Acesta din urma este cel care garanteaza protectia sa insa vine si cu o nota de modernitate. Pe langa ca este ecologica, tehnologia LED permite un iluminat economic si estetic totodata. Acest tip de iluminat propune o multime de avantaje. Este o lumina adaptabila si neutra, ideala pentru a moderniza orice tip de spatiu. Lustra LED se prezinta de obicei sub forma patrata sau dreptunghiulara dar exista mai multe formate.

Consumul energetic redus nu este singurul avantaj oferit de lustra LED. Aceasta din urma permite crearea unei atmosfere atipice. Ambianta poate fi mai rece sau mai calda, mai intima, in functie de dorintele si necesitatile fiecaruia.

Lustra LED in dormitor

Un dormitor necesita o lumina calda, de slaba intensitate. Pentru o ambianta calduroasa, lustra LED trebuie sa prezinte o temperatura de culoare destul de calda. Astfel, lustra LED va crea o atmosfera mai calma. O idee interesanta ar fi sa pui in valoare tablia unui pat cu ajutorul lustrei LED. Lustra LED este in tendinte si s-a impus de o perioada buna de timp in decoratiunile interioare moderne. Este adoptata in special pentru un dressing.

Iluminarea holului cu ajutorul lustrei LED

Intr-un hol avem doua posibilitati. Putem adauga jocuri de lumina cu ajutorul unor benzi LED extrem de fine care vor ilumina spre exemplu solul sau tavanul. Sau putem genera o sursa importanta de lumina cu ajutorul unei lustre LED asezate pe tavan, mai ales daca holul nu este iluminat din exterior cu lumina naturala sau cu o alta sursa luminoasa. Lustra LED este ideala si pentru a pune in valoare decoratiunile murale spre exemplu.

Iluminarea livingului cu ajutorul lustrei LED

Livingul este o incapere care poate propune mai multe ambiante. In primul si in primul rand este un loc destinat relaxarii in care o lustra LED poate veni cu o lumina indirecta si cu o temperatura de culoare relativ calda. Intimitatea livingului este favorabila confortului si relaxarii.

Lustra LED in bucatarie

Daca este o incapere din casa care poate fi pusa in valoare in mod excelent de niste lustre led aceea este bucataria. In acest spatiu animat, este esential sa profitam de o vizibilitate buna: aici pregatim masa, luam masa in familie…

Lustra LED ofera o vizibilitate importanta la nivel de spatiu de lucru. Lustra LED se poate pozitiona deasupra plitei, deasupra blatului de lucru sau deasupra unei mese. Cu ajutorul acestei surse de lumina indirecta si directa totodata, bucataria devine mai ergonomica si mai practica. Aici, temperatura de culoare si puterea generata de LED-uri reprezinta elemente cheie in a crea o atmosfera calda, propice gatitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.