Cosuri pentru gunoi selectiv pentru un mediu mai curat

Fiecare fel de gunoi este eliminat intr-un fel – si in cel mai bun caz reciclat.  Oricine separa in mod regulat deseurile, ar trebui sa cunoasca aceasta solutie durabila: cosuri pentru gunoi selectiv. Sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de cosuri de reciclare si ofera spatiu pentru toate tipurile de deseuri din plastic, carton, hartie, sticla.

Din moment ce cosurile pentru gunoi selectiv sunt ridicate in mod regulat de catre serviciul de eliminare a deseurilor, cosul tau ar trebui sa fie usor de transportat si sa fie inchis din punct de vedere igienic.

Cosurile pentru gunoi selectiv sunt usor de recunoscut chiar si pe vreme rea, datorita culorilor lor atragatoare si au o capacitate de pana la 80 de litri. Poti depozita cu usurinta gunoiul unei familii numeroase, timp de cateva zile intr-un mod sigur si optim inchis.

Ce este special la cosuri pentru gunoi selectiv?

Multe kilograme de deseuri de persoana sunt generate in fiecare an. O mare parte dintre ele apartin binecunoscutelor cosuri pentru gunoi selectiv. Utilizarea regulata a cosurilor de gunoi ar trebui sa le faca stabile si durabile.

Mai mult decat atat, ar trebui sa fie posibil si transportul acestora, deoarece este necesar sa muti cosul de gunoi selectiv in fata portii cel putin o data pe luna pentru colectare de catre firma de utilitati.

Cele mai bune cosuri pentru gunoi selectiv sunt asadar echipate cu roti din cauciuc solid care iti permit sa manevrezi cu usurinta cosul chiar si atunci cand este plin pana la refuz. In plus, multe cosuri pentru gunoi selectiv au manere practice in acest scop, care sustin si mobilitatea. Manerele cosului de gunoi pot fi pe capac si pe spate.

Unele cosuri de gunoi sunt echipate cu suspensie de roti cu arc. Acest lucru este util in special daca trebuie sa muti cosul de gunoi in mod regulat peste borduri inalte sau podele neuniforme. De altfel, rotile de cauciuc sunt, de asemenea, mai potrivite pentru aceasta decat rotile din plastic.

Atat dimensiunea dispozitivelor, cat si volumul acestora ar trebui sa fie adecvate, astfel incat sa poata fi golite in mod regulat de catre serviciul de eliminare a deseurilor. Dimensiunea obisnuita a unui cos de gunoi selectiv este de 80 de litri. Daca ai o gospodarie mica, va fi suficient un cos pentru gunoi selectiv de 25 de litri.

Cosuri pentru gunoi selectiv potrivite

Daca doresti sa comanzi online cosuri pentru gunoi selectiv, ai o selectie uriasa de modele diferite in magazinul online aril.ro. Pe langa manopera de inalta calitate, noile cosuri pentru gunoi selectiv au si un cost rezonabil in raport cu calitatea produsului.

Cosurile pentru gunoi selectiv, indiferent de capacitatea lor ar trebui, de asemenea, sa fie usor de deschis. Multe modele pot fi umplute printr-un capac deasupra. Unii chiar au o deschidere usoara prin lovirea capacului, iar altele sunt dotate cu pedala, care te sprijina mecanic la deschidere.

Materialul din care sunt fabricate astfel de produse, este un plastic robust si extrem de rezistent la intemperii. Ofera o suprafata neteda pentru curatarea usoara si isi pastreaza forma pentru o lunga perioada de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.