Cine sunt favoritele la castigarea Ligii 1?

0
715

Sezonul acesta lupta pentru titlu a fost destul de strânsă, iar acum când mai avem doar 4 meciuri până la încheierea primei părți din campionat, lucrurile încep să devină din ce în ce mai clar. În momentul actual, dacă nu va mai apărea nici un fel de amânare, ultima etapă din sezonul curent va avea loc pe 10 Aprilie 2021. După aceea, se vor stabili echipele care vor juca în play-off și play-out, unde se vor disputa, pentru fiecare grupă, 10 etape.

La momentul scrierii acestui articol, FCSB se află pe primul loc 63 de puncte, iar pe locul 2 e CFR Cluj cu 63 de puncte, dar cu un golaveraj puțin mai slab. Pe locul 3 se află Universitatea Craiova cu 56 de puncte, pe 4 Sepsi Osk Sfântu Gheorghe cu 44 de puncte și pe 5 FC Botoșani, cu 38 de puncte. Este clar că FCSB și CFR Cluj au prima șansă în listele cu ponturi Liga 1, dar și U. Craiova are șansa ei, și vom afla în curând de ce.

Ce meciuri au rămas de disputat pentru primele 3 echipe?

Următoarea etapă, începe pe 2 aprilie, FCSB întâlni Universitatea Craiova pe 4 aprilie și CFR acasă cu Dinamo București în ziua următoare. În această etapă dacă FCSB va învinge U. Craiova, își va asigura titlu de campioane, dar meciul nu va fi deloc ușor.

Ultima etapă va fi disputată în aceeași zi de 10 aprilie, de la ora 20:00, când FCSB va face o deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe, iar CFR Cluj va disputa un meci împotriva Universității Craiova, la Craiova acasă. Din nou un meci greu în care CFR Cluj în funcție de rezultatul din penultima etapă poate să se bată fie pentru titlu, fie pentru locul al 3-lea din clasament.

Dacă ne uităm la ultimele 2 etape din Liga 1, vedem cum ambele favorite vor întâlni Craiova fie acasă, fie în deplasare, lucru ce face finalul de sezon extrem de interesant de urmărit. După victoria zdrobitoare a FCSB cu 3-0 împotriva clujenilor, cotele au scazut ca aceștia să obțină titlul de campioană în 2021 la 1.80 – 1.95 de la 2.20 la cele mai importante case de pariuri.

Ce cote au pentru câștigarea campionatului?
FSCB este favorita caselor de pariuri, urmată de CFR care încă mai are șanse și primește cota 2.0 – 2.50, în timp de Universitatea Craiova poate să mai spere doar la un loc 2 la finalul competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.