Chingi de ridicare-produse de inalta performanta doar cu Lifting Steel SRL

Optati pentru chingi de ridicare de calitate superioara si beneficiati de eficienta acestora pe termen lung.Chingile sunt de diferite tipuri: cu urechi sau circulare si sunt realizate din poliester sau din alte materiale rezistente.

Modelele cu urechi sunt cele mai des solicitate si folosite produse, pentru ridicare sarcini de tonaje diferite. Acestea se remarca prin siguranta deplina si pot ridica greutati foarte mari fara sa se uzeze. Daca doriti puteti adauga diferite accesorii metalice la capete care faciliteaza procesul de ridicare.

Chingile textile din poliester sunt executate in conformitate cu standardele europene si le puteti folosi cu cea mai mare incredere.Acestea se pot utiliza in diferite domenii industriale si se remarca prin precizie si securitate deplina.Chingile de ridicare cu urechi pot fi folosite la fel de eficient in orice mediu, atat la temperaturi foarte mari cat si la temperaturi foarte scazute.

Nu mai stati pe ganduri si accesati imediat site-ul www.cabluritractiune.ro pentru a afla si alte detalii suplimentare.Chingile de ridicare au caracteristici definitorii si o rezistenta mare la UV, fiind folosite la capacitate maxima pentru o perioada indelungata de timp. Acestea nu isi pierd din calitate nici la umiditate si nici intr-un mediu acid.

Folositi chingile in diferite aplicatii pentru ca acestea nu se vor uza nici dupa mai multe intrebuintari avand o mare rezistenta la abraziune si durabilitate. Intretinute corect acestea pot fi folosite la aceeasi capacitate si peste multi ani.

Chingi de ridicare-preturi accesibile

Aceste chingi de ridicare rezista foarte bine la contactul cu produse chimice si au o rezistenta sporita.Fiind elemente textile de mare performanta se remarca printr-o forta de tractiune foarte mare, rezistenta la uzura si frecare avand o durabilitate mare si la taiere atunci cand intra in contact cu margini ascutite si colturi. Se utilizeaza foarte usor si sunt deosebit de rezistente la acizi.

Chingi de ridicare-practice si utile

Toate aceste chingi de ridicare va aduc informatii definitorii prin intermediul etichetei de identificare care contine diverse detalii cu privire la capacitatea de incarcare maxima si modul de legare precum si anul de fabricatie, tipul chingii, dimensiuni si bineinteles firma producatoare.

Specialistii in domeniu recomanda utilizarea protectiei pentru toate tipurile de chingi, pentru a evita taieriea accidentala atunci cand intra in contact cu muchiile taietoare ale marfurilor de ridicat. Tineti cont de faptul ca protectiile sunt realizate din materiale speciale foarte rezistente fiind extrem de utile pentru ridicarea diferitelor sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.