Ce plati poti face cu paysafecard?

Paysafecard este una dintre cele mai folosite metode de a depune bani în contul tău online. Principalul motiv pentru care această modalitate a fost adoptată de multe persoane este acela că nu îți trebuie un cont online, ci doar un terminal fizic și o sumă de bani cash. Este un mod simplu și totodată sigur de a depune bani, iar pentru a putea profita de paysafecard va trebui să îți faci un cont, dar vom vorbi imediat despre asta.

Care sunt pasii pentru a depune bani prin paysafecard

În primul rând, ai nevoie de un cont online. După aceea, mergi la orice terminal paysafecard (poate fi găsit în mai multe magazine) și depui suma de bani dorită. Nu poți depune ce sumă dorești, ci trebuie să alegi una dintre valorile prestabilite: 25 RON, 50 RON, 100 RON și 300 RON. După ce alegi suma și introduci banii, vei primi un cod de 16 cifre pe care îl introduci în contul tău online paysafecard, iar cu ajutorul acestui cont vei depune banii pe site-urile din nișa pariurilor. Astfel paysafecard pariuri este un termen extrem de căutat ca o alternativă la depunerile din contul bancar.

Cat de sigur este paysafecard?

Paysafecard este folosit de mulți români deoarece nu este necesar să introducă date personale și/ sau bancare. Are un sistem antifraudă foarte bine pus la punct, iar acum toate magazinele PayUp au un terminal pentru paysafecard. Aceasta metodă de depunere este folosită de mulți ani și până acum sistemul nu a fost compromis niciodată.

Trebuie sa platesc vreo taxa când depun cu paysafecard?

Nu este concepută nici o taxă pentru utilizarea terminalelor și al conturilor online pentru paysafecard. În schimb, sunt câteva taxe pe care ai putea să le plătești, dar doar în anumite situații.

Dacă ai depozitat bani și ai primit codul de 16 cifre, dar după o perioadă de timp vrei să îl restitui, să primești banii înapoi, atunci vei suporta o taxă de 30 RON. Mai mult decât atât, dacă ți-ai deschis un cont cu paysafecard și nu l-ai folosit pentru 12 luni, vei plăti o taxă administrativă de 10 RON, o dată pe lună.

În plus, unii comercianți pot percepe o taxă de depunere, dar în majoritatea locațiilor nu vei întâmpina această problemă. Dacă vrei să depui valută, atunci conversia se va face automat la cea mai bună rată din ziua respectivă, dar vei plăti un comision de 2% pentru euro și 4% pentru dolari. Dacă vrei să transferi bani de pe paysafecard pe Skrill, atunci vei întâmpina un comision de 7%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.