Ce optiuni de creditare exista pentru fermieri?

Agricultura este un sector in care este nevoie constanta de resurse, indiferent de perioada din an. In plus, orice fermier este constient de faptul ca nu poate astepta intotdeauna pana după recoltare pentru a acoperi nevoile curente de capital circulant intr-o ferma, ori pentru a avea resursele necesare pentru investitii.

In activitatea curenta a unei ferme pot exista momente în care este nevoie de completari pentru cheltuieli uzuale ori pentru cele de dezvoltare. In acest sens, pentru fermieri exista optiuni de credite pe care acestia le pot accesa simplu si rapid, chiar din mediul online.

Afla mai jos mai multe despre creditele pentru agricultura pe care le poti accesa printr-un proces simplificat si nebirocratic de aprobare.

Ce tipuri de credite agricole exista pentru fermieri? 

Asigurarea unui flux financiar constant este vitala pentru orice afacere ce activeaza in domeniul agricol, unde veniturile depind de specificul sezonier.

Creditele agricole pot servi pentru o multime de necesitati intr-o ferma, incepand de la fluxul de numerar care sa acopere nevoia de capital circulant, pana la finantarea pentru investitii si dezvoltare pe termen lung.

Credite pentru inputuri agricole

Prin intermediul unor credite pentru agricultura poti obține finantare prompta si rapida pentru achizitia de inputuri precum seminte sau tratamente fitosanitare, produse care au un aport esential in obtinerea de recolte bogate si productivitate ridicata.

Credite pentru infiintarea sau intretinerea culturilor

Creditele agricole pot fi utilizate pentru infiintarea sau intretinerea culturilor, pentru a da un start bun afacerii. Astfel de instrumente financiare pot fi accesate de catre agricultorii ce activeaza in special in pomicultura, in sectorul vegetal, viticultura, culturi mari sau cele de cartof ori sfecla de zahar.

Credite pentru a valorifica oportunitatea de productie

Ca agricultor poti accesa un tip de credit care iti permite sa valorifici pana la 80% din valoarea de piata a productiei care se afla stocata in depozite. Acesti bani pot fi folositi pentru activitatile zilnice sau pentru investitii.

Alte tipuri de credite sunt cele pentru dezvoltare si modernizare, ori cele pentru achizitia de terenuri, echipamente si utilaje. Oricare astfel de resurse pot fi calibrate in functie de dimensiunea exploatatiei agricole.

Cum poti accesa simplu si rapid un credit agricol?   

Optiunile de creditare pot fi accesate intr-un mod simplu si rapid, printr-un proces simplu si nebirocratic. Astfel de produse sunt concepute pentru a fi adaptate specificului oricarei afaceri din domeniul agricol.

Asemenea credite pot fi obtinute imediat, din mediul online, fara sa fie nevoie sa te deplasezi la sediul institutiei care ofera finantare. Pentru cheltuielile curente finantarea poate fi adaptata in functie de tipul fermei si cifra de afaceri, iar termenii de rambursare pot fi discutati cu un reprezentant al institutiei.

Pentru creditele cu cost fix nu ai nevoie de garantii materiale sau comisioane laterale, ci doar de bilete la ordin avalizate. In plus, beneficiezi de finantare simpla si operativa pentru o perioada de maxim 24 de luni, iar rambursarea poate fi realizata in doua transe anuale.

Pentru o afacere cu adevarat performanta in domeniul agricol este nevoie continua de capital, fie ca este vorba de ingrasaminte, utilaje sau echipamente sau alte necesitati. Acceseaza acum, printr-un proces simplu si rapid, cea mai buna optiune de creditare pentru tine, astfel incat sa te bucuri de recolte bogate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.