Ce inseamna bonus dublu la pariuri?

Sa incepem prin a va explica ce inseamna, de fapt, un bonus dublu la pariuri: este o oferta acordata de casele de pariuri ce doresc sa isi marcheze locul in piata. Exista doua feluri de oferte.

Bonusurile duble nu sunt o noutate la cazinourile de pariuri online. Multe case de pariuri ofera bonusuri duble pentru clientii care depun un depozit, dar asta nu inseamna ca vor fi incluse automat și pe aceasta lista. De aceea, va punem la dispozite toate cazinourile cu bonusul dublu prezentate aici.

Ce inseamna bonus dublu la pariuri?

In primul rand, trebuie sa stiti ca un bonus dublu la pariuri inseamna o oferta speciala prin care operatorii de pariuri online va ofera posibilitatea de a incasa un castig suplimentar. Acest lucru se intampla atunci cand realizati un pariu combinat si cel putin unul dintre evenimentele incluse in acest pariu are o cota superioara unei anumite valori. Daca toate celelalte conditii sunt indeplinite, atunci veti putea beneficia de acest bonus.

Bonusul dublu este o oferta foarte populara printre jucatorii din Romania si cu siguranta va ajuta sa va cresteti castigurile. Asadar, daca sunteti interesat sa gasiti cele mai bune oferte pentru acest tip de bonus, atunci ar trebui sa consultati lista de operatori de mai jos.

Ce inseamna bonus dublu la pariuri?

Bonusul dublu este o oferta speciala disponibila pentru un numar limitat de jucatori, care consta in multiplicarea cotelor castigatoare pentru o anumita perioada de timp. Aceasta oferta este valabila atat pentru pariurile pre-live, cat si pentru pariurile live. Oferta bonusului dublu este disponibila pentru un numar limitat de perechi de numerar si este valabila doar daca utilizati bani reali.

In cazul caror case de pariuri exista si acest bonus

In cazul in care o casa de pariuri ofera un bonus dublu, acestea ofera in mod normal un procent din valoarea initiala a depozitului, cu o limita superioara. De exemplu, daca faceti un depozit de 100 de lei si primiti un bonus dublu de 50%, acestia va vor oferi inca 50 de lei, astfel incat sa aveti un total de 150 de lei pentru a paria.

Cauta case cu aceste tipuri de bonusuri la Sportsbook

Exista mai multe modalitati in care poti gasi case de pariuri, astfel incat sa te asiguri ca le primesti pe cele mai bune. O cautare online pentru “case de pariuri” ar trebui sa va deschida o mulțime de opțiuni posibile. Puteți verifica ulterior fiecare site pentru a vedea dacă este oferit un bonus dublu pentru noii jucatori – dar, ca în orice alt domeniu, există șanse să ratați ceva.

O alta metoda efectiva pentru a gasi astfel de case este prin intermediul unui ghid precum Sportsbook Romania – ghidul nostru recomanda exclusiv case serioase si licentiate in tara noastra. Acestea au toate licenta ONJN, ofera site-ur

Cum pot sa ma bucur de bonusul dublu?

Pentru a beneficia de bonusul dublu, trebuie să îndepliniți următoarele conditii:

– Să vă înregistrați pentru un cont la o casă de pariuri online;

– Să efectuați o depunere inițială;

– Să pariați pe orice pereche cotată 1.50 sau mai mare;

– Dacă pierdeți primul pariu, veți primi un freebet egal cu valoarea depunerii inițiale;

– Freebet-ul poate fi folosit doar pentru un singur pariu simplu sau pentru o combinație;

– Câștigurile din freebet nu includ suma depusă inițial.

Cat timp trebuie sa mai joc pentru a beneficia de bonusul dublu?

Pentru a beneficia de bonusul dublu, trebuie sa joci cel putin o data inainte de data limita. Bonusul este acordat doar pentru mize castigate, astfel incat daca pierzi o miza, nu primesti nimic inapoi.

Lista completa a caselelor de pariuri

Casele de pariuri sunt locațiile fizice sau online unde se pot face pariuri. Există multe case de pariuri diferite, astfel încât să puteți alege cea mai bună pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.

Iată o listă completă a caselor de pariuri care operează în prezent:

Ladbrokes

William Hill

Coral

Paddy Power

Betfred

Unibet

Betfair

Stan James

Concluzie

In final, putem spune ca un bonus dublu la pariuri inseamna o oferta avantajoasa pentru orice jucator, indiferent de nivelul de experienta. Acestea sunt oferite de cele mai multe case de pariuri online din Romania si presupun ca jucatorii pot beneficia de un castig dublu daca pariaza pe evenimente sportive cu o cota minima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.