Ce echipamente de top se folosesc pentru print digital de format mare?

Echipamentele de imprimare in format mare sunt versatile pentru tipul de lucrare de imprimare pe care doresti sa o faci. De aceea este benefic pentru proiectele care au legatura cu o mare varietate de industrii, precum constructiile, inginerie, productie sau chiar arhitectura atunci cand este nevoie de imprimare tehnica de inalta calitate.

Astfel, realitatea este ca acest tip de echipament print digital format mare este privit ca fiind esential pentru o munca eficienta.Daca echipamentele de print digital format mare sunt de ultima generatie, iti vor fi satisfacute cererile si asteptarile. Viteza de imprimare va fi mult mai mare iar afacerea ta va avea numai de castigat.

Exista tipografii care investesc in utilaje print digital format mare si se asigura ca stiu cum sa foloseasca fiecare soft aparte ce vine odata cu printerele.Fiecare model de imprimanta print digital format mare aduce avantaje diferite, potrivit pentru proiecte diverse si ample. Astfel, poti beneficia de o varietate atat in gama de format (large, wide) cat si in gama de cerneala (ecosolvent, apa, sau UV).

Printre echipamentele de top pentru print digital format mare se numara si modelul HP Latex 375, un printer cu cerneala de tip latex, respectiv modelul HP Latex 375. Cerneala latex a fost introdusa ca alternativa la solvent. Cernelurile HP sunt aproximativ 70% apa si nu contin compusi organici volatili gasiti in cerneala mai putin sofisticata.

Productia realizata este de pana la 35.000 de mp pe luna. Acesta permite atat alinierea automata dubla – fata automat cat si cea directa pe textile sintetice si naturale.De asemenea, modelul Soljet PRO4 XR640 este un alt utilaj de top folosit pentru print digital format mare. Ca beneficii extraordinare putem spune ca acesta este numit drept cel mai rapid si cel mai lat printer – cutter existent pe piata in momentul actual.

Alege intotdeauna o tipografie care detine echipamente de top pentru print digital format mare. Vei fi incantat de performanta utilajelor, de calitatea produselor, de rapiditatea livrarii si de precizia imprimarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.