Ce ar trebui sa luati in considerare cu privire la serviciile de inchirieri autocare?

Daca tocmai vreti sa organizati o excursie de grup sau o calatorie de tip business merita sa apelati la servicii de inchirieri autocare de calitate dar nu inainte de a va informa corect despre acest aspect. Este important sa cunoasteti mai multe detalii pentru a fi bine informati si a indeparta orice suspiciune.Cititi cu atentie acest ghid al inchirierii unui autocar care va fi de un real ajutor si aflati care sunt aspectele de baza de care trebuie sa tineti cont.

*numarul de locuri disponibile

O regula de baza pentru inchirieri autocare este identificarea numarului de locuri disponibil in vederea transportului. In cadrul unei companii de top veti gasi autocarul potrivit indiferent de marimea grupului. Intotdeauna numarul de pasageri trebuie sa fie corelat cu numarul de locuri din autocar.

*dotari

Daca urmeaza sa faceti o excursie de lunga durata, si nu numai cu siguranta cautati un mijloc de transport cu un confort cat mai sporit. Inainte de a inchiria un autocar aflati care sunt dotarile acestuia pentru a nu avea surprize neplacute pe parcurs.Cele mai multe autocare va ofera o mare diversitate de facilitati cum ar fi: scaune rabatabile, centuri de siguranta, aer conditionat, toaleta, wi-fi gratuit. Autocarele moderne va pun la dispozitie prize pentru incarcarea sau alimentarea dispozitivelor electronice.

*acceptarea consumului de mancare de bautura

In cazul unei excursii pentru copii pe o distanta mai mare de drum este absolut firesc sa intrebati daca firma de inchirieri autocare va permite acest lucru. Daca raspunsul este unul pozitiv, nu uitati ca mancarea trebuie ambalata in mod ambalate pentru a reduce posibilitatea de a face mizerie. Este important sa va interesati inca de la inceput care sunt conditiile impuse.

*acceptarea animalelor de companie in autocar

Majoritatea companiilor de transport au o politica stricta in ceea ce priveste animalele de companie, astfel ca acestea nu sunt acceptate in autocar. Totusi exista anumite exceptii cand unele persoane au voie sa calatoreasca alaturi de animalele de companie

*interzicerea unor anumite articole in calatorii

Fiecare companie are propriile reguli cu privire la acest aspect. Cele mai multe interzic sa aveti asupra dumneavoastra arme, explozibil, materiale inflamabile sau substante chimice periculoase. Daca aveti astfel de imtentii este bine sa stiti ca veti fi refuzati de catre cele mai multe firme de inchirieri autocare.

*interzicerea fumatului

Daca sunteti un fumator impatimit si nu puteti rezista mai multe ore fara sa fumati va fi foarte dificil sa plecati intr-o calatorie lunga cu un autocar de inchiriat pentru ca nu va este permis sa fumati in interior.

*care este spatiul disponibil pentru bagaje

Daca vreti sa calatoriti impreuna cu un grup mare de persoane, este important sa stiti care este spatiul de depozitare disponibil pentru bagaje.

*existenta unei toalete in autocar

Autocarele moderne au toalete standard cu wc si o mica chiuveta, atat de necesare pentru calatoriile pe distante lungi.Accesati site-ul online www.transport-personal.ro si apelati cu incredere la firma de inchirieri autocare Lukadi Transport pentru a avea o calatorie de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.