Ce aduce nou in privinta functionalitatilor Autodesk Revit 2022?

0
561

Pentru a imbunatati intr-un mod cat mai considerabil rezultatele si dezvoltarea proiectelor in domenii precum arhitectura, constructii, infrastructura, cartografie sau electronica, solutiile software dedicate acestor domenii de activitate reprezinta o alegere foarte potrivita. In privinta programelor asistate de computer pentru domeniul arhitecturii, constructiilor sau al infrastructurii, liderul de piata al acestor programe este reprezentat de suita de programe a brand-ului Autodesk.

Pe langa AutoCAD, cel mai bine cunoscut si cel mai des utilizat produs de la Autodesk, acest brand de solutii software propune si alte astfel de programe asistate de computer in vederea eficientizarii la maxim a productivitatii.

Dintre aceste programe asistate de calculator Autodesk Revit 2022 se poate dovedi foarte util pentru proiectare. Revit este o aplicatie de tip Building Information Modeling (BIM) si aceasta are menirea de a asigura accesul la o gama variata de extensii pentru a usura cat mai mult etapa de proiectare pe baza modelelor tridimensionale inteligente.

Revit 2022 si noile functionalitati

Versiunea Revit 2022 inseamna noi functii implementate pe patru paliere. Functionalitatile implementate asigura utilizatorilor acces la Route Analysis si la Generative Design, aceste aplicatii fiind extrem de eficiente pentru configurarea si administrarea proiectelor. In urma acestor noi functii, Revit 2022 contribuie foarte mult la reducerea timpului necesar etapei de proiectare in proiectele de arhitectura si la cresterea considerabila a eficientei pentru etapa de documentare.

Prin intermediul Revit 2022 se realizeaza foarte usor schimbul de date intre mai multe aplicatii, iar prin aplicatia Revit API sau Dynamo utilizatorul poate dezvolta aplicatii de tip add-on. Noua versiune de Revit de la Autodesk asigura utilizatorilor accesul la modele inteligente. Aceste modele sunt pe baza peretilor cu parament inclinat, pereti pentru care se poate determina o valoare de panta anume.

Prin prisma modulelor Generative Design si Route Analysis utilizatorul poate regasi diferite alternative in privinta unui proiect anume si in privinta identificarii optime a traseelor in interiorul cladirii.Mai mult, regasim in aceasta versiune de Revit 2022 inclusiv functii care sa fie folosite pentru echipamentele medicale, pentru securitatea la incendiu, pentru circulatia pe verticala sau pentru constructii temporare.

Cu ajutorul noilor functionalitati de la Revit 2022, utilizatorul are optiunea de a exporta modele arhitecturale si cele structurale in format IFC4. In acest sens se apeleaza la functia IfcExporter, aceasta folosind coordonate spatiale de tip EPSG in baza unui standard certificat IFC. O alta functionalitate foarte eficienta este posibilitatea de a schimba date cu alte aplicatii. Acest aspect inseamna o mare flexibilitate, dar si o corelare foarte buna in cadrul proiectelor de arhitectura.

Obtine licentierea pentru Autodesk Revit 2022

Prin prisma faptului ca o aplicatie de tip BIM precum Revit 2022 poate facilita foarte mult orice proiect in toate etapele sale, fiecare proiect poate beneficia de functionalitatile Revit 2022 in etapa de proiectare, in etapa de planificare, dar si in etapa de constructie. Pentru a putea folosi aceasta aplicatie software nu iti ramane decat sa obtii licentierea pentru Autodesk Revit 2022 si apoi sa beneficiezi de functionalitatile propuse de aceasta aplicatie BIM.Poti gasi licentiere pentru Revit 2022 accesand www.cadexpert.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.