Care sunt diferitele artificii de lucru?

Producatorii de produse pirotehnice concureaza in originalitate si ofera efecte la fel de surprinzatoare intre ei. Procesele de fabricatie raman inca un secret pastrat cu mandrie. Iata cum artificiile pot avea atat de multe culori.

Efectele si culorile artificiilor

Stele sclipitoare, fantani sau chiar comete… diversele bombe care alcatuiesc un foc de artificii sunt lucrate manual cu meticulozitate si produc efecte explozive de o frumusete pura.

Gasesti intr-un foc de artificii, bombe de diverse culori care imbogatesc cu talent un spectacol pirotehnic. Pentru a avea un astfel de efect, artistii amesteca componente metalice sau minerale si le introduc in inima bombei.

Citeste si: ARTICOLE PIROTEHNICE PENTRU O NUNTĂ, UN EVENIMENT, O ZI DE NASTERE

Gasesti astfel bariu care va determina o frumoasa culoare verde. Sodiu pentru galben, cupru pentru albastru sau chiar calciu pentru portocaliu. Aranjata la un anumit nivel al bombei, pulberea neagra va actiona ca un combustibil si va provoca o explozie de culoare atunci cand arde.

Este perfect posibil sa pui mai multe culori in interiorul unei bombe. Asa cum pentru a provoca o explozie de o anumita forma, artificiile vor trebui sa plaseze cu precizie diferitele incarcaturi si componente ale bombei.

Snopii multicolori vor incanta publicul cu stralucirea si unicitatea lor. Marcand marea finala, exploziile colorate sunt de obicei insotite de efecte semnificative. Aceste mici efecte sonore numite castane de aer sunt mari petarde care servesc la avertizarea spectatorilor de inceputul sau sfarsitul spectacolului.

Cu o tehnologie de ultima ora, pirotehnicienii sunt capabili sa creeze artificii din ce in ce mai uimitoare. Software de filmare sau chiar dispozitive electronice… artificiile perfect reglate actioneaza ca un adevarat spectacol si o adevarata performanta vizuala.

Reglementari pentru un foc de artificii in stare buna de functionare

Pentru ca organizatrea ta sa fie perfect orchestrata, daca este in special un spectacol pentru o nunta, o sarbatoare nationala in culorile Romaniei sau pentru a marca inceputul unui nou an, artificiile trebuie sa fie alese pe un site profesionist care sa ofere artificii de calitate. Odata ce produsele tale pirotehnice au fost selectate in functie de categoria lor si de efectele lor, consulti diferitele reglementari pentru buna functionare.

Intr-adevar, te sfatuim sa iei in considerare diferitele reglementari stabilite de orasul in care va avea loc lansarea. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te adresezi primariei si sa o anunti despre proiectul tau. Daca este vorba de servicii in domeniu privat, nu va trebui sa faci nicio declaratie. In cazul prestarilor de servicii pe domeniul public, primaria municipiului in cauza trebuie sa-si dea acordul.

Pentru a te asigura ca distractia ta pirotehnica decurge cat mai bine, trebuie sa verifici publicarea diferitelor hotarari emise de primarie. Aceasta lista poate fi consultata la cerere la primarie.

Ziua lansarii focului de artificii

Prefera o zona libera. Diferitele bombe nu trebuie activate in apropierea unui paduri sau a oricarui alt tip de vegetatie.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/gdTxVSAE5sk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.