Care sunt atributiile unei firme de servicii funerare Bucuresti?

Daca ati pierdut o persoana draga cu siguranta aveti nevoie de servicii funerare Bucuresti pentru a depasi cu bine acest moment. Respectati ritualurile de inmormantare si exprimati-va in mod simbolic credintele si sentimentele cu privire la trecerea in nefiinta a unei persoane iubite.

Ceremonia funerara este plina de simbolism pune in valoare realitatea mortii si reprezinta o marturie vie a consideratiei pe care ati purtat-o pentru persoana respectiva.Totodata, aceasta sustine credintele despre viata si moarte si ofera un strop de speranta celor vii.

Echipa funerara este cea care ofera un real sprijin persoanelor care trec prin aceste momente de maxima tristete. Acestia se ocupa de toate procesele necesare si sunt mereu orientati catre clienti. Iata care sunt avantajele aduse de catre o companie funerara cu experienta:

-consultanta de specialitate

O agentie funerara care se respecta ofera clientilor toate informatiile necesare si pune accent pe detalii pentru a-i face sa inteleaga mai bine despre ce este vorba. Acestia se ocupa in detaliu de procesul de pregature a inmormantarii si va ofera raspunsuri clare pentru a indeparta orice neclaritati inca de la inceput.

-preturi corecte

Beneficiati de servicii funerare la preturi corecte si bucurati-va din plin de toate avantajele aduse. Primiti inca de la inceput estimari de preturi, astfel incat sa puteti face alegerile cele mai potrivite. Aici nu exista costuri ascunse ceea ce inseamna ca toti clientii se pot incadra in bugetul disponibil.

-constatare deces

Constatarea decesului se face de catre un medic specialist. Acesta elibereaza un certificat constatator al decesului. In anumite situatii mai delicate, certificatul este eliberat de Institutul de Medicină Legala. Aceste certificate sunt indispensabile pentru desfasurarea serviciilor funerare de aceea este absolut necesar ca echipa funerara sa colaboreze cu medicii care constata decesul.

-imbalsamare

Procedeul de imbalsamare se desfasoara doar de catre un personal calificat si are rolul de a impiedica descompunerea rapida a corpului  trecut in nefiinta. Certificatul de imbalsamare este eliberat in urma acestui procedeu. Acesta este absolut necesar pentru transportul legal al sicriului si depunerea acestuia la capela cimitirului.

-toaletare, impachetare

Toaletarea decedatului se face de catre personalul companiei funerare. La cerere, se realizeaza si cosmetizarea persoanei decedate.

-declarare deces

In termen de 3 zile este obligatoriu ca decesul sa fie declarat oficial. Pentru acest procedeu aveti nevoie de urmatoarele acte:

  • certificatul de nastere al persoanei decedate,
  • cartea de identitate a persoanei decedate
  • certificatul constator al decesului.

-acte necesare inhumarii / incinerarii

Pentru realizarea procedeul de inhumare si incinerare aveti nevoie de o serie de documente. In acest sens, agentia funerara va ofera sprijin deplin. Actele necesare sunt:

  1. copie dupa certificatul constator al decesului;
  2. certificatul de imbalsamare;
  3. autorizatie SANEPID;
  4. certificatul de deces;
  5. adeverinta de inhumare;
  6. contractul de concesiune a locului de veci.

-livrare sicriu si cruce

Compania funerara va pune la dispozitie nenumarate modele de sicrie si cruci de unde puteti alege in functie de preferinte. Acestea difera in functie de dimensiune, pret si design iar pentru a va asigura ca ati facut cea mai buna alegere trebuie sa verificati cu atentie oferta disponibila.

-transport si manipulare

Transportul sicriului la capela si la cimitir se face cu masini speciale dotate corespunzator. De asemenea, se poate asigura si transportul participantilor la inmormantare precum si transportul aranjamentelor florale la cimitir.

-depunere la capela

De regula, priveghiul se desfasoara la capela cimitirului sau bisericii. Agentia funerara are grija ca privegherea sa se realizeze in conditii optime iar cei prezenti sa isi poata aduce un ultim omagiu.Apelati cu incredere la firma de servicii funerare Bucuresti,Eva Funerare www.evafunerare.ro si beneficiati de cel mai bun raport calitate pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.