Cand si ce accesorii de baie trebuie schimbate la o anumita perioada de timp?

Cu totii stim ca o baie nu este completa pana cand aceasta nu este completata de accesoriile necesare activitatilor zilnice. Aceste accesorii baie pot fi realizate din diferite materiale, pot veni in pachete sau pot fi achizitionate separat.

Din seria celor mai cunoscute accesorii sunt seturile dedicate dusului, paharele, savonierele si suporturile pentru prosoape, dar si periile pentru wc si bara pe care se aseaza perdeaua pentru dus.

In functie de materialul din care sunt realizate aceste accesorii baie, ele trebuie curatate sau schimbate, pentru ca acestea sa isi poata realiza scopul. In cele ce urmeaza, am ales sa impartim accesoriile in: accesorii ce trebuie schimbate si accesorii ce nu trebuie schimbate, referindu-ne strict la partea sanitara si nu la posibile probleme ce pot sa apara in timp.

Accesorii de baie ce nu trebuie schimbate

La un moment dat, majoritatea accesoriilor folosite intr-o baie vor trebui schimbate din cauza deteriorarii in timp sau a unor probleme datorare calitatii produselor achizitionate. Accesoriile care totusi nu trebuie schimbate deoarece nu reprezinta un risc sanitar (pot fi usor curatate si nu necesita schimbari dese) sunt in general cele dedicate dusului, precum si suporturile pentru prosoape.

Aceste accesorii baie au produse dedicate si daca sunt curatate frecvent isi pastreaza calitatea si siguranta in timp, neaducand numeroase bacterii in baie. Asadar, cand vine vorba de accesoriile pentru dus, ele cer schimbarea, in general, doar atunci cand apar fisuri sau probleme care sa aduca probleme in functionarea corecta a produselor.

Accesorii de baie ce trebuie schimbate

O serie de accesorii baie necesita schimbari mai dese, acestea fiind deseori posibile surse de bacterii din cauza produselor a caror suport sunt sau din cauza misiunii lor. Doua dintre acestea sunt savoniera si paharul din baie. Acestea sunt suport pentru sapun sau pentru periute de dinti. Fiecare dintre aceste doua produse au rolul de a curata diverse suprafete de bacterii si, desi spalate dupa folosire, bacteriile nu sunt complet eliminate. Astfel, este indicat ca acestea sa fie schimbate.

De asemenea, produsul care trebuie din nou schimbat cat mai des este peria pentru wc. Scopul schimbarii este unul destul de evident, iar producatorii acestor produse au venit cu solutii tot mai creative pentru schimbare, facand produse cu cap detasabil si suporturi usor de curatat. Astfel, costul schimbarii este unul scazut si poate fi suportat de catre toata lumea, pastrandu-ne astfel baie cat mai curata si ferita de bacterii an de an.

Unde putem gasi accesorii pentru baie de inalta calitate?

Accesoriile amintite in randurile anterioare se pot gasi in numeroase magazine, avand foarte multe nume mari si lanturi de magazine in care pot fi gasite toate. Daca totusi ne dorim un magazin de profil, va putem recomanda cu incredere Baterii-Lux. Acest magazin online poate fi gasit la adresa baterii-lux.ro, iar produsele variaza de la colectii de accesorii pentru baie pana la baterii baie si baterii bucatarie.

Produsele gasite pe acest site sunt produse de inalta calitate, realizate din cele mai bune si rezistente materiale, cele din urma fiind alese astfel incat sa nu permita adunari de bacterii. Pentru a cumpara fiecare dintre aceste produse, tot ce trebuie sa faceti este sa le adaugati in cos si sa plasati comanda, produsele urmand sa fie livrate la adresa mentionata la plasarea comenzii.

Date de contact:
Telefon: 0721482872
E-mail: [email protected]
Adresa: Bucuresti, St.Cap.Ghe.Ion, Nr. 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.